Crypto-Prijzen.nl

Decentraland organiseert het eerste metaverse huwelijk

Decentraland organiseert het eerste metaverse huwelijk

Ryan en Candice Hurley uit Phoenix, Arizona zijn dit weekend getrouwd met hun digitale identiteit in wat het eerste metaverse huwelijk was. Decentraland (MANA/USD) was gastheer van de huwelijksceremonie, die werd bijgewoond door getuigen, een functionaris van het Hooggerechtshof en 2.000 gasten.

Ceremonie vond plaats op het landgoed van Rose Law Group op Decentraland

Het echtpaar huurde Rose Law Group in om de juridische formaliteiten te regelen. Jordan Rose, de oprichter en president van de groep, vertelde Cointelegraph:

Omdat de metaverse nog in de kinderschoenen staat, hebben we het juridische paradigma voor een wettelijk erkend huwelijk ontwikkeld. Er is momenteel geen wettelijk kader voor het huwelijk in de Metaverse, dus of het juridisch bindend zal zijn, is meer een kwestie van contract.

De groep creëerde een “meta-huwelijksraamwerk” door een “virtuele voorhuwelijkse overeenkomst” toe te voegen, volgens welke de virtuele identiteiten van het paar werden vastgelegd op de blockchain.

Roos voegde toe:

We zien de toekomst van de metaverse als echt gedecentraliseerd en bijna volledig bestaand op de blockchain, dus de toekomst van het huwelijk in de metaverse hoeft geen record te hebben van hun huwelijk in de echte wereld.

Uitglijders

Het paar kreeg te maken met technische problemen tijdens hun huwelijk van de toekomst. Ten eerste had het ecosysteem van Decentraland het moeilijk met het aantal gasten. De aanwezigen hadden slechts twintig minuten nadat de ceremonie was begonnen alle NFT geschenken opgeëist.

De avatar van de bruid verdween van tijd tot tijd en liet die van de bruidegom alleen aan het gangpad achter. Afhankelijk van de server waarin de bezoekers waren opgesplitst, droeg de bruid een jurk, een hoodie of was er helemaal niet.

Een bezoeker vertelde de gasten dat ze moesten kijken hoe het paar hun geloften bezegelde op Instagram van het advocatenkantoor, omdat de ceremonie niet werkte op Decentraland.

Mogelijke juridische problemen

Rose verzekert dat het huwelijk legaal is, maar experts zijn nog niet overtuigd. Mensen moeten volgens de American Marriage Ministries persoonlijk verschijnen tijdens een wettelijke huwelijksceremonie, niet als avatars.

Bovendien laten de meeste staten koppels niet op afstand trouwen via een videoconferentie. Bovendien mag het koppel op het moment van de ceremonie niet op verschillende locaties zijn.

La notizia Decentraland organiseert het eerste metaverse huwelijk era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*