Crypto-Prijzen.nl

Decentraland (MANA) ziet grote winsten tijdens de eerste Metaverse Fashion Week

Decentraland (MANA) ziet grote winsten tijdens de eerste Metaverse Fashion Week

MANA, het native token voor de Decentraland blockchain, maakt zich op voor grote winst. In de afgelopen 24 uur is deze token met 6,4% gestegen. Het handelde op het moment van schrijven op $ 2,61, volgens gegevens van CoinGecko.

Decentraland organiseert de Metaverse Fashion Week

Decentraland organiseert een vierdaags virtueel mode-evenement met catwalkshows, afterparty’s en pop-up shops. Het evenement vindt plaats in het Decentraland Luxury Fashion District. Het zal enkele van de populaire merken in de modesector bevatten, waaronder Tommy Hilfiger, Dolce & Gabbana, Dundas en Etro.

De creatief directeur van de Decentraland Foundation, Sam Hamilton, gaf commentaar op de ontwikkeling en zei:

Via [Metaverse Fashion Week] proberen we de horizon te verbreden van wat “Metaverse” betekent. We hebben zojuist het speelveld voor de modewereld verhoogd en de beperkingen verlaagd. Zelfs in de Metaverse heeft u een “fit” nodig.

Decentraland heeft in de loop der jaren een opmerkelijke acceptatie gezien als een toonaangevend metaverse project. Dit laatste nieuws heeft bijgedragen aan de acceptatie van deze blockchain. De metaverse wint aan populariteit en momenteel wordt geschat dat in 2016 een kwart van de wereldbevolking meer dan een uur op de metaverse zal doorbrengen.

MANA versnelt richting een uitbraak

MANA heeft niet gereageerd op dit nieuws. Het token is de afgelopen 24 uur met 6,5% gestegen en de winst komt van bredere marktondersteuning. Desalniettemin lijkt het token zich op te maken voor een bullish gain.

Na de 24-uurs uptrend is Decentraland (MANA/USD) voorbij het weerstandsniveau op $ 2,52 gekomen. Momenteel kijkt het naar de volgende grote weerstand op $ 2,88. De token heeft een grote kans om deze weerstand te doorbreken, aangezien de marktondersteuning hoog is en de buzz veroorzaakt door deze Metaverse Fashion Week.

De markt heeft echter sinds het begin van het jaar een verhoogde volatiliteit geregistreerd en de Metaverse Fashion Week zou de winst niet kunnen ondersteunen. Om MANA de winst te laten behouden, moet het boven het ondersteuningsniveau van $ 2,35 blijven. Als het token onder dit niveau wordt verhandeld, kan dit handelaren ertoe aanzetten hun bezit te verkopen. Dit zou kunnen leiden tot MANA dips tot $ 2,20.

Het bericht Decentraland (MANA) ziet grote winsten tijdens de eerste Metaverse Fashion Week verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*