Crypto-Prijzen.nl

Decentraland (MANA) prijsanalyse: is het nu een goed moment om te kopen?

Decentraland (MANA) prijsanalyse: is het nu een goed moment om te kopen?

Decentraland MANA/USD blijft onder druk staan; de prijs van deze cryptocurrency is sinds 7 mei 2021 gedaald van $ 1,61 naar $ 0,37 en de huidige prijs staat rond de $ 0,65.

Fundamentele analyse: Sotheby’s opende een virtuele galerie in Decentraland

Decentraland is een op Ethereum gebaseerd blockchain-platform waarmee u virtual reality applicaties kunt kopen, bouwen en er geld mee kunt verdienen. Met behulp van de eenvoudige Builder tool kunt u ook scènes, games, kunstwerken en uitdagingen maken en een winstgevend bedrijf creëren binnen de Decentraland wereld.

De virtual reality wereld zou de komende jaren aanzienlijk moeten groeien, en dit platform biedt u de mogelijkheid om virtueel land te kopen, waardoor u eigendom en controle krijgt over de omgeving en applicaties op de wereld van het platform. Decentraland is volledig gedecentraliseerd en wordt beheerd via de DAO, die eigenaar is van de belangrijkste slimme contracten en activa op dit platform.

Via de DAO beslist u en stemt u over hoe de Decentraland wereld werkt, terwijl MANA tokens dit virtual reality platform aandrijven en kan worden gebruikt om te betalen voor virtuele percelen in Decentraland en voor goederen en diensten in de wereld.

Dit project werd oorspronkelijk in 2015 gecreëerd door de Argentijnen Ari Meilich en Esteban Ordano, en de populariteit van dit project blijft stijgen. Vorige maand maakte Decentraland bekend dat ’s werelds oudste veilinghuis Sotheby’s een virtuele galerie heeft geopend in Decentraland.

“We zien ruimtes zoals Decentraland als de volgende grens voor digitale kunst waar kunstenaars, verzamelaars en kijkers overal ter wereld met elkaar in contact kunnen komen en kunst kunnen tonen die fundamenteel schaars en uniek is, maar voor iedereen toegankelijk om te bekijken. We zijn plezier beleven aan het ontdekken van nieuwe facetten van de digitale kunstwereld door onze samenwerking met de Decentraland gemeenschap”, zegt Michael Bouhanna, specialist en hoofd verkoop bij Sotheby’s.

Fundamenteel gezien is er nog steeds een zekere mate van onzekerheid rond dit project, en het succes ervan hangt voornamelijk af van de flexibiliteit van de strategie in reactie op de bewegingen van de concurrenten. Technisch gezien zwakte Decentraland (MANA) af van de recordhoogten van meer dan $ 1,60, geregistreerd op 7 mei, en het risico van een nieuwe daling is nog steeds niet voorbij

De hele cryptocurrency markt staat onder druk door de val van Bitcoin, en als u besluit om deze cryptocurrency in juli 2021 te verhandelen, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

Technische analyse: $0,50 vertegenwoordigt het kritieke ondersteuningsniveau

Bron: tradingview.com

Het sterke ondersteuningsniveau staat op $ 0,50; daarnaast vertegenwoordigen $ 0,90 en $ 1 de belangrijke weerstandsniveaus. Als de prijs onder $ 0,50 daalt, zou dit een duidelijk verkoopsignaal zijn, en hebben we de open weg naar $ 0,40 of zelfs lager.

Aan de andere kant, als de prijs boven de weerstand van $ 0,90 springt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 1 liggen.

Samenvatting

Vorige maand opende ’s werelds oudste veilinghuis Sotheby’s een virtuele galerie in Decentraland en de populariteit van dit project blijft stijgen. Technisch gezien blijft Decentraland (MANA) onder druk staan, en als de prijs onder $ 0,50 daalt, zou het volgende doel rond de $ 0,40 kunnen liggen.

The post Decentraland (MANA) prijsanalyse: is het nu een goed moment om te kopen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*