Crypto-Prijzen.nl

DEA lanceert Cookin’ Burger, vierde titel binnen ecosysteem

DEA lanceert Cookin’ Burger, vierde titel binnen ecosysteem

Digital Entertainment Asset Pte. Ltd. (DEA), een in Singapore gevestigd GameFi ecosysteem, heeft Cookin’ Burger gelanceerd, zijn nieuwste blockchain game. Het is de vierde titel en de eerste game van derden die wordt uitgebracht binnen het PlayMining ecosysteem, zo vernam Invezz uit een persbericht. De bètaversie wordt in mei onthuld.

Een multitasking kookspel

In dit spel is de gebruiker een medewerker van een hamburgerwinkel. Ze nemen bestellingen van klanten op en serveren ze correct en snel om de reputatie van hun restaurant te verbeteren. DEA heeft een NFT voorverkoop aangekondigd om de lancering van de game te vieren. Deze begint op 18 maart om 11:00 (UTC+8).

Intuïtieve en ongecompliceerde gameplay

De gameplay is eenvoudig en intuïtief, waarbij spelers onderhevig zijn aan een specifieke leercurve. Ze kunnen spelen en beloningen winnen via dagelijkse missies, maandelijkse ranglijsten en weekendevenementen. Cookin’ Burger distribueert DEAPcoin ($DEP) en andere in-game beloningen op basis van de score van de speler gedurende elk seizoen.

Spelers hoeven geen winkels te bezitten om te spelen. Als ze willen, kunnen ze deze bezitten door NFT’s aan te houden die “Shop NFT” worden genoemd. Deze hebben verschillende functies en upgrades, die van invloed zijn op de beloningen die een speler kan verdienen.

De aanstaande voorverkoop van Shop NFT’s geeft gebruikers vroege toegang tot een breed scala aan NFT combinaties, variërend van rangen en categorieën tot locaties en menu’s. De Shop NFT’s zijn een cruciaal onderdeel van het Cookin’ Burger ecosysteem.

Burger Studio CEO Takafumi Kiyota, het eerste project van derden dat lid wordt van DEA’s PlayMining ecosysteem, merkt op:

PlayMining is een makervriendelijk platform, dus zelfs een klein team zoals het onze kon de markt betreden. We hebben deze titel ontworpen om de droom van ‘het runnen van je eigen restaurant’ te belichamen via dit informele ‘kookspel’. Tegelijkertijd hopen we iedereen over de hele wereld een nieuwe ‘play-to-earn’ ervaring te bieden.

Drie door DEA ontwikkelde games

Op dit moment biedt PlayMining drie spellen aan die oorspronkelijk zijn ontwikkeld door het DEA team. Cookin’ Burger, gemaakt door Burger Studio, is de eerste game van het platform die is ontwikkeld en geleverd door een externe partij. Dit toont aan dat DEA actief zal blijven samenwerken met externe ontwikkelaars om de titelselectie in het PlayMining ecosysteem uit te breiden.

Het bericht DEA lanceert Cookin' Burger, vierde titel binnen ecosysteem verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*