Crypto-Prijzen.nl

De VS kondigde zojuist de eerste wettelijk erkende DAO aan

De VS kondigde zojuist de eerste wettelijk erkende DAO aan

Volgens de aankondiging die gisteren, 4 juli, is gepubliceerd, heeft de Amerikaanse staat Wyoming zojuist de eerste wettelijk erkende DAO (Decentralized Autonomous Organization) in het land goedgekeurd.

Een nieuw gevormde DAO wordt officieel erkend in Wyoming

De Amerikaanse staat Wyoming is al geruime tijd de cryptovriendelijkste staat. Het lijkt erop dat het hiervoor bekend wil blijven door een ander aspect van de crypto-industrie te legaliseren: DAO. Uit de aankondiging van gisteren bleek dat de Amerikaanse CryptoFed DAO op 1 juli een bericht ontving van de staatssecretaris, waarin het officieel werd erkend als een juridische entiteit.

De CEO van de Amerikaanse CryptoFed DAO, Marian Orr, zei dat de nieuwe stap Wyoming tot de belangrijkste blockchain jurisdictie ter wereld zal maken. Voor het eerst in de geschiedenis van crypto is het mogelijk om een echt digitale valuta te creëren met massale acceptatie.

De indiening werd ook ondersteund door de MAG (Merchant Advisory Group), een groep die 165 van de grootste handelaren van het land vertegenwoordigt. De CEO van MAG, John Drechny, zei dat de groep altijd voorstander is geweest van meer concurrentie op het gebied van betalingsacceptatie.

Details over Amerikaanse CryptoFed DAO

American CryptoFed DAO werd slechts enkele dagen geleden, op 1 juli, opgericht door mSHIFT – een grote aanbieder van oplossingen voor mobiel bankieren. Het doel is om een nieuwe, tweeledige economie te bevorderen die niet zou lijden onder traditionele financiële problemen, zoals inflatoire of deflatoire invloeden. Volgens Marian Orr heeft de DAO een native algoritmische stablecoin genaamd de Ducat, die transacties zonder kosten aanbiedt.

Het token is gebaseerd op de blockchain van EOS, die werd gekozen vanwege het DPoS-consensusalgoritme. Als zodanig kan EOS (EOS/USD) hoge snelheden bieden ten koste van decentralisatie. Er is ook een mogelijkheid om nieuwe tokens uit te geven via rente, die wordt betaald aan Ducat houders, evenals beloningen die worden uitgegeven aan de gebruikers van het netwerk.

Zowel beloningen als rentetarieven worden dynamisch aangepast door machine learning. Het tweede token van de DAO is het governance-token, bekend als Locke. Dit token wordt gebruikt om Ducat te stabiliseren en natuurlijk om de houders in staat te stellen deel te nemen aan de besluitvorming.

The post De VS kondigde zojuist de eerste wettelijk erkende DAO aan appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*