Crypto-Prijzen.nl

De Stochastic RSI toont Terra (LUNA) als massaal oververkocht

De Stochastic RSI toont Terra (LUNA) als massaal oververkocht

Terra (LUNA) is momenteel oververkocht door een enorme uitverkoop na de huidige bearish retracement van de afgelopen acht dagen.

Vóór de bearish retracement bevond de munt zich meer dan drie maanden achter elkaar in een exponentiële bullish trend. Binnen die periode bewoog de munt zich van ongeveer $ 6 naar $ 49,45.

Stochastic RSI analyse

Volgens de Stochastic Relatieve Sterkte Index (RSI) heeft de huidige terugval $LUNA in de oververkochte zone geduwd en het herstel zou elk moment kunnen beginnen.

De Stoch RSI gebruiken op de Terra (LUNA) grafiek

Traders kijken naar het weerstandsniveau van $ 40. Als de munt erin slaagt om weer boven dat weerstandsniveau te komen, wordt verwacht dat hij naar de maan kan stijgen.

Een handelaar met de naam AltLONG Musk reageerde op Twitter en zei:

“$LUNA is enorm oversold op de RSI. Als je boven de $ 40 komt, denk ik dat het volledige verzending is gestart … Hij is geschikt en klaar voor lancering. “

Terra heeft onlangs Columbus-5 Mainnnet Upgrade gelanceerd

De bullrun wordt lang verwacht, vooral na de onlangs gelanceerde Terra Columbus-5 Mainnet upgrade die een aantal belangrijke prestaties naar de keten heeft verbeterd en ook de LUNA inzetbeloningen heeft verhoogd door swap inkomsten naar stakers te duwen en vele andere veranderingen.

De mede-oprichter van Terra stond ook achter de gewaagde bullish voorspelling voor LUNA, aangezien 160 projecten zich voorbereiden om voor het einde van het jaar in de keten te lanceren.

The post De Stochastic RSI toont Terra (LUNA) als massaal oververkocht appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*