Crypto-Prijzen.nl

De slimme contractketen van Syscoin gaat live

De slimme contractketen van Syscoin gaat live

Fase 1 van de NEVM lancering van Syscoin is nu voltooid. De met Bitcoin beveiligde Layer 1 voor EVM slimme contracten van het platform bereikte vandaag het mainnet op blok 1.317.500, vernam Invezz uit een persbericht.

Leden van de gemeenschap kunnen nu genieten van Bitcoin’s (BTC/USD) POW beveiliging en slimme contractflexibiliteit op een modulaire keten, ontwikkeld met de doelstellingen van oneindige decentralisatie, betaalbaarheid en schaalbaarheid.

De veiligste basis voor alle EVM Layer 2 verbeteringen

De unieke aanpak van Syscoin gaat in op de belangrijkste kritiek op Bitcoin en Ethereum (ETH/USD). De POW beveiliging is in wezen een oplossing voor groene energie dankzij merge mining. Het hergebruikt middelen die worden besteed aan de gouden standaardbeveiliging van Bitcoin.

Syscoin maakt het voor alle EVM gebaseerde projecten mogelijk om te profiteren van de schaalbaarheid en lage kosten van Syscoin NEVM door solide en volledige EVM compatibiliteit, waardoor ETH 2.0 beloften overbodig worden.

ETH projecten kunnen migreren naar Syscoin en kosten besparen

Projecten die op Ethereum draaien, kunnen migreren naar het Syscoin platform en besparen op bijna het volledige bedrag aan transactiekosten, en de besparingen doorgeven aan hun gebruikers.

Jagdeep Sidhu, hoofdontwikkelaar van Syscoin, merkte op:

Syscoin zal gebruik maken van de beste eigenschappen van de twee beste cryptocurrencies, namelijk Bitcoin en Ethereum. Daarom zal Syscoin de beveiliging bieden die door Bitcoin wordt geboden, terwijl de programmeerbaarheid van Ethereum behouden blijft. Schaalbare applicaties zullen op dit systeem worden gemonteerd via ZKP’s die ons voorgestelde gedecentraliseerde kostenmodel voor Ethereum gastarieven zullen introduceren.

Fase 2 om razendsnelle ZK-rollups te brengen

Fase 2 van de NEVM lancering van Syscoin zal ZK-rollups en een indrukwekkende boost geven aan snelheden tot 210k TPS in het eerste kwartaal van volgend jaar. In het derde kwartaal introduceert het platform zijn eigen Validium technologie als onderdeel van fase 3. Het zal een snelheid van 4 miljoen TPS bereiken, waardoor het Syscoin platform op de lange termijn levensvatbaar blijft.

Partnerships met toonaangevende digitale platforms

Tot de partners van Syscoin in het NEVM-initiatief behoren Gold Standard DAO, een gedecentraliseerde reservevaluta ondersteund door goud, Luxy, een krachtige en intuïtieve NFT marktplaats, Pegasys, de eerste DEX & AMM gebouwd op Syscoin’s NEVM, Orai, ’s werelds eerste AI Oracle blockchain, en meer.

The post De slimme contractketen van Syscoin gaat live appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*