Crypto-Prijzen.nl

De Sandbox heeft $93 miljoen opgehaald, zal de SAND token in waarde stijgen?

De Sandbox heeft $93 miljoen opgehaald, zal de SAND token in waarde stijgen?

Sandbox SAND/USD is een ecosysteem dat draait op Ethereum, dat een gedecentraliseerde virtuele gamewereld exploiteert.

SAND tokens zijn vereist als het gaat om het faciliteren van verschillende transacties die deel uitmaken van het spel.

Dit omvat het proces van het kopen van SAND, interactie met door gebruikers gegenereerde inhoud of uitzetten met de bedoeling deel te nemen aan het bestuur.

De investering van $93 miljoen als katalysator voor groei

The Sandbox, een dochteronderneming van Animoca Brands en een niet-fungible token (NFT) metaverse platform, heeft op 2 november nieuw kapitaal verworven in een financieringsronde onder leiding van SoftBank Vision Fund 2.

De Series B ronde van de Sandbox bracht $ 93 miljoen op met de deelname van Animoca Brands, SCB 10X, Polygon Studios, True Global Ventures, Galaxy Interactive en Samsung Next, naast anderen.

Als zodanig wil Sandbox de groei van de open metaverse versnellen met games, live optredens en sociale ervaringen, terwijl ze tegelijkertijd hun steun voor makers vergroten en veel meer merken en intellectuele eigendommen betrekken.

De game geeft spelers de mogelijkheid om op verschillende manieren geld te verdienen met de tijd die ze in de metaverse doorbrengen, die we kennen als het play-to-earn model.

Zo ontstaat een circulaire economie, waarbij de middelen die spelers verzamelen door verschillende spelers kunnen worden verkocht of gekocht.

The Sandbox werkt ook samen met meer dan 160 merken, zoals Atari, CryptoKitties en anderen, met als doel om voxelized versies van hun werelden en personages te maken.

Moet u Sandbox (SAND) kopen?

Op 2 november had Sandbox (SAND) een waarde van $ 2,71.

Om een indicatie te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het token, zullen we het hoogste punt ooit gebruiken om te vergelijken, evenals de prestaties in oktober.

Sandbox (SAND) bereikte zijn hoogste waarde ooit 8 uur voordat dit werd geschreven, op 2 november, toen het zijn hoogste punt van $ 3,33 bereikte. Dit betekent dat het token op zijn hoogtepunt $ 0,62 hoger of 22% hoger was dan zijn prijs op het moment van schrijven.

In termen van de prestaties van het token in oktober, op 1 oktober, was de waarde op het laagste punt op $ 0,6623.

Het hoogste punt van de maand was op 31 oktober, toen het $ 2,14 bereikte.

Hier kunnen we zien dat het token in de loop van de maand met 223% in waarde is gestegen, of met $ 1,4777.

Volgens gegevens van IntoTheBlock had Sandbox (SAND) in de afgelopen zeven dagen $ 1,29 miljard aan transacties van meer dan $ 100.000.

Bovendien kende het een netto netwerkgroei van 8,51%, met een concentratie door grote houders van 94%.

Met dit alles in gedachten kunnen we verwachten dat Sandbox (SAND) eind november een waarde van $ 3,15 zal bereiken.

Met andere woorden, SAND kan een solide aankoop zijn, maar als het onder de $ 2 komt, kan het de moeite waard zijn om het te heroverwegen.

The post De Sandbox heeft $93 miljoen opgehaald, zal de SAND token in waarde stijgen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*