Crypto-Prijzen.nl

De resultaten van het Nobility token $25K Fortnite toernooi

De resultaten van het Nobility token $25K Fortnite toernooi

Nobility, een cryptocurrency token dat tot doel heeft het esports landschap te transformeren door toernooien, prijzenpotten en aanbiedingen van de hoogste kwaliteit te bieden, organiseerde afgelopen weekend een toernooi, dat werd gestreamd op Twitch in samenwerking met NobleGG, volgens een persbericht. Het toernooi bevatte enkele van de beste Fortnite spelers in Noord-Amerika. De eerste prijs van $ 10.000 ging uiteindelijk naar Faze Cented, maar Bugha en Whofishy zaten hem op de hielen. Alle drie de kanshebbers passeerden snel de grens van 100 punten.

FaZe Cented won met 137 punten

FaZe Cented won de grootste prijs met een score van 137 punten, met slechts een verschil van 5 punten met de als tweede gerangschikte deelnemer, Rocaine, met 132 punten. Cryp, Whofishy en Bugha rondden de top vijf af met respectievelijk 129, 128 en 120 punten. Het totale prijzengeld was $ 25.000.

Over Nobility

Nobility is een token dat draait op Binance Smart Chain, dat tot doel heeft de wereld van esports te transformeren door makers van inhoud te helpen meer te verdienen door het spelen van de game waar ze van houden, het organiseren en aanbieden van toernooien met grote prijzenpotten, en meer use-cases die problemen binnen de gemeenschap. Het platform wil problemen oplossen die verband houden met de huidige beperkingen van de esports industrie door het gebruik van blockchain technologie te combineren met de pluspunten van DeFi om innovatie binnen de industrie te creëren. Ze streven naar een duurzaam, evenwichtig en eerlijk model voor alle marktspelers.

2% van elke transactie die met Nobility wordt gedaan, wordt toegewezen voor marketing, bedrijfsontwikkeling, prijzenpotten voor Esports-toernooien, handmatige brandwonden, gemeenschapsevenementen, donaties aan goede doelen, studiebeursfinanciering, weggeefacties en meer. Nog eens 2% wordt toegevoegd aan de liquiditeitspool om de markt stabieler te maken. Ten slotte wordt 7% op gewichtsbasis herverdeeld aan in aanmerking komende houders in BUSD.

Doelen van de munt

Nobility wilde zijn nieuwe cryptocurrency lanceren, een aanwezigheid op social media creëren en uiteindelijk worden vermeld op CoinGecko en CoinMarketCap. Hun oorspronkelijke doel was om momentum te creëren binnen de esports ruimte, gevolgd door het lanceren van toernooien. In kwartaal 3 was hun doel om competities te schalen en token hulpprogramma’s te behouden, evenals hun token op te nemen als betalingsoptie op platforms zoals Steam en Blizzard. Ten slotte willen ze jaarlijkse Nobility LAN toernooien introduceren om de grootste makers van esports content onder de aandacht te brengen.

The post De resultaten van het Nobility token $25K Fortnite toernooi appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*