Crypto-Prijzen.nl

De prijsvoorspelling van Sandbox na de uitverkoop

De prijsvoorspelling van Sandbox na de uitverkoop

SAND/USD is verzwakt van zijn recente hoogtepunten boven $ 4,8, geregistreerd op 7 februari 2022, tot $ 2,63, terwijl de huidige prijs $ 3,21 bedraagt.

Spelers kunnen geld verdienen met hun game-ervaringen

De Sandbox is een community-gedreven platform gebouwd op het Ethereum netwerk waarmee gebruikers structuren kunnen verkennen, kopen en creëren waarmee inkomsten kunnen worden gegenereerd.

De visie van dit project is om een diep meeslepende metaverse te bieden waarin spelers samen en zonder centrale autoriteit virtuele werelden en games zullen creëren.

Op deze manier kunnen spelers geld verdienen met hun spelervaringen en echt eigenaar worden van hun creaties als non-fungible tokens (NFT’s).

De huidige gamemarkt heeft beperkingen zoals gecentraliseerd eigendom en inhoudscontrole, waardoor spelers geen reële waarde kunnen genereren voor hun creaties.

De Sandbox is bedoeld om deze beperkingen te overwinnen, en het is belangrijk om te zeggen dat alle spelers digitale activa (NFT’s) kunnen maken, deze naar de markt kunnen uploaden en ze kunnen slepen en neerzetten om game-ervaringen te creëren met The Sandbox Game Maker.

SAND is het native token van het Sandbox platform en dient als basis voor transacties. SAND is een ERC-20 token, wat betekent dat het kan worden verhandeld met andere tokens op de Ethereum blockchain.

Spelers kunnen SAND uitgeven om games te spelen, uitrusting te kopen of hun Avatar personages aan te passen, terwijl makers SAND kunnen uitgeven om activa te verwerven.

SAND is een governance token waarmee houders kunnen deelnemen aan governance beslissingen van het platform, en dit token kan ook worden gebruikt voor staking, wat passieve inkomsten mogelijk maakt.

De Sandbox heeft de krachten gebundeld van een ongelooflijk levendige gemeenschap, veel belangrijke projecten hebben al samengewerkt met Sandbox, en de meest populaire zijn Adidas, Snoop Dogg, Soft Bank, Samsung, Polygon en Wedbush.

Op 3 maart 2022 heeft The Sandbox metaverse-game 2 miljoen geregistreerde gebruikers overtroffen, en het Sandbox team voegde eraan toe:

Naarmate de community toeneemt in termen van het aantal makers, spelers en ACTIVA dat op de markt wordt uitgewisseld; er kan een verhoogde behoefte zijn aan SAND binnen het ecosysteem. Hoewel het totale aanbod van SAND vastligt, zal de aanvankelijke hoeveelheid aangeboden SAND dus een schaarsteeffect hebben, waardoor het beschikbare SAND per hoofd van de bevolking afneemt en dus de vraag wordt gestimuleerd.

Bears bepalen de prijsactie

De Sandbox (SAND) presteerde de afgelopen maanden slecht, en technisch gezien staat hij nog steeds onder druk.

Bron: tradingview.com

SAND is verzwakt van zijn recente hoogtepunten boven $ 4,8, geregistreerd op 7 februari 2022, maar als de prijs weer boven $ 4 weerstand springt, zou dit een signaal zijn om SAND te verhandelen.

Het volgende koersdoel zou rond de $ 4,5 of zelfs $ 5 kunnen liggen; toch, als de prijs onder de $ 3 ondersteuning valt, zou dit een sterk verkoopsignaal zijn.

Overzicht

De Sandbox is een platform voor het maken van online gaming gemeenschappen, gebouwd op de Ethereum blockchain, met als doel een diep meeslepende metaverse te maken waarin spelers samen en zonder centrale autoriteit virtuele werelden en games zullen creëren. SAND presteerde de afgelopen maanden slecht, en technisch gezien staat het nog steeds onder druk.

Het bericht De prijsvoorspelling van Sandbox na de uitverkoop verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*