Crypto-Prijzen.nl

De president van Ava Labs zegt dat de meeste cryptobedrijven verstandige regelgeving willen

De president van Ava Labs zegt dat de meeste cryptobedrijven verstandige regelgeving willen

John Wu, de president van Ava Labs, gelooft dat de meeste cryptobedrijven regulering willen. Hij zei dit tijdens een interview op 1 november terwijl hij zijn gevoelens deelde over het rapport van de Treasury over stablecoins en wat het zou kunnen betekenen voor de hele crypto ruimte.

In het interview merkte Wu op dat de grootste verkeerde benaming over de crypto ruimte is dat mensen geloven dat bedrijven en enthousiastelingen van digitale activa geen regulering willen. Volgens hem is het tegenovergestelde waar, aangezien de meeste cryptobedrijven verstandige en passende regelgeving willen. Wu voegde eraan toe dat het reguleren van gecentraliseerde stablecoins zoals Tether (USDT/USD) en USD Coin (USDC/USD) noodzakelijk is.

Nu de Biden-administratie risico’s benadrukt, zoals waardeverlies, problemen met het betalingssysteem, illegale financiering en fraude, gelooft Wu dat het inperken van stablecoins de sleutel is om ervoor te zorgen dat mensen comfortabel in dergelijke munten investeren. Hij voegde eraan toe dat regelgeving ervoor zou zorgen dat beleggers toegang hebben tot transparante gegevens die de activa tonen die stablecoins ondersteunen.

Hoewel hij van mening is dat emittenten van gecentraliseerde stablecoins onderworpen moeten zijn aan vergelijkbare regelgeving als banken, raadt Wu geen vergelijkbaar beleid aan voor gedecentraliseerde stablecoins.

Dit komt omdat hun onderpand on-chain is, een functie waarmee iedereen in hun reserves kan kijken. Wu voegde eraan toe dat de Federal Reserve dergelijke munten moet bestuderen en begrijpen voordat ze proberen ze te reguleren.

Oproep aan de VS om een vriendelijk beleid in te voeren

Wu legde uit waarom de cryptosector regulering wil en zei dat innovators proberen een ander China achtig hardhandig optreden tegen crypto te vermijden. Hij is echter van mening dat het verlies van China de winst van de wereld is, omdat de mijnwerkers zich in andere landen vestigden, waarbij de VS de meest geprefereerde jurisdictie werd.

Wu voegde eraan toe dat hoewel de crypto ruimte regulering wil, het geen onzinnig beleid nodig heeft dat innovatie uit de VS dwingt. Wu benadrukte de noodzaak om geschikt beleid te implementeren en zei dat te veel of ongepaste regelgeving ertoe zou leiden dat de VS crypto en blockchain ontwikkelaars zou verliezen aan andere rechtsgebieden met vastgestelde regels en zekerheid.

Hij wees er ook op dat dit de eerste keer in de cyclus van cryptocurrencies is voor de industrie om echt nut te zien door middel van gedecentraliseerde financiën (DeFi), niet-vervangbare tokens (NFT’s) en blockchain aangedreven gaming.

In een reactie op de vraag of de cryptomarkt in het huidige tempo zal blijven groeien, zei Wu dat het aantal munten op de markt in de loop van de tijd zou afnemen. Volgens hem is een reeks tokens op de markt niet bruikbaar of ongeschikt vanuit een zakelijk perspectief.

The post De president van Ava Labs zegt dat de meeste cryptobedrijven verstandige regelgeving willen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*