Crypto-Prijzen.nl

De populairste privacymunt: hier koop je Monero

De populairste privacymunt: hier koop je Monero

De Monero-prijs ging parabolisch terwijl investeerders wachtten op een verklaring van Joe Biden over cryptocurrency-regelgeving. De munt wordt momenteel verhandeld op $197, het hoogste sinds 20 januari. Het is een van de grootste winnaars in de top 100 van vandaag. In de afgelopen 24 uur is het 20% in waarde gestegen.

Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je Monero kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel.

Beste plekken om Monero nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Monero?

Monero is in 2014 gelanceerd met als doel transacties privé en anoniem te laten plaatsvinden. Het team achter Monero zegt dat privacy en beveiliging hun grootste prioriteiten zijn, waarbij gebruiksgemak en efficiëntie op de tweede plaats komen. Het is bedoeld om alle gebruikers bescherming te bieden.

Met toenemende onrust dat de sancties tegen Rusland tot meer cybercriminaliteit zullen leiden, worden privacytokens zoals Monero steeds populairder. Dit komt omdat hackers waarschijnlijk betalingen in hen zullen eisen. Alle privacytokens stijgen, maar Monero heeft het meeste gewonnen.

Moet ik nu Monero kopen?

Omdat het moeilijk is om met een nauwkeurige voorspelling van cryptocurrency te komen, moet je nooit beslissingen nemen die van invloed zijn op je financiën voordat je een diepgaande marktanalyse hebt uitgevoerd. Investeer niet meer dan je je kan veroorloven te verliezen.

Monero prijsvoorspelling

Wallet Investor verwacht een stijging op lange termijn en voorspelt dat Monero in maart 2027 zal worden verhandeld voor $609. Een investering van 5 jaar zal een omzet van ongeveer 210% opleveren. Als je nu $100 investeert, kan dit in 2027 oplopen tot $310.

Monero op social media

The post De populairste privacymunt: hier koop je Monero appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*