Crypto-Prijzen.nl

De op Cardano gebaseerde DEX en AMM DOEX lanceert een openbare verkoop op Kick.io

De op Cardano gebaseerde DEX en AMM DOEX lanceert een openbare verkoop op Kick.io

Do.Exchange (DOEX), een op Cardano gebaseerde DEX met een AMM protocol, koos de launchpad KICK.IO voor de openbare verkoop. De DEX zal efficiënte en betrouwbare transacties tussen marktdeelnemers mogelijk maken door gebruik te maken van zichzelf afdwingende slimme contracten, waardoor de broodnodige liquiditeit binnen het Cardano (ADA/USD) ecosysteem wordt geboden.

Cardano: de blockchain van de toekomst?

Het lijdt geen twijfel voor DOEX dat Cardano de blockchain van de toekomst is volgens hun persbericht, gerapporteerd door CoinFi. Ongeacht dit feit vinden ze het nodig om infrastructuur rond deze blockchain te creëren om deze toekomst te realiseren. Volgens de DEX zijn Cardano-exclusieve DEX’s om deze reden cruciaal voor de toekomst van gedecentraliseerde financiën.

Het DOEX team becommentarieerde het project als volgt:

Onze visie is om de eerste op Cardano gebaseerde DEX te worden, die interoperabiliteit tussen ketens garandeert en de naadloze uitwisseling van tokens mogelijk maakt, zowel op de Cardano blockchain als op andere zoals Ethereum via een onfeilbare brug of converter. Dit maakt deel uit van onze uitgebreide visie om een solide achtergrond te leggen voor uitgebreide zakelijke en uitbreidingsmogelijkheden. Onze langetermijndoelstelling is om de one-stop-shop te zijn voor DeFi services op de Cardano blockchain, inclusief, maar niet beperkt tot, staking en activabeheer.

DOEX om een gedecentraliseerd, door de gemeenschap aangestuurd protocol te creëren

DOEX verschilt van de meeste DEXen doordat het tot doel heeft een echt gedecentraliseerd, door de gemeenschap aangestuurd protocol te creëren, dat alle tokenhouders stemrecht geeft en gebruikers in staat stelt ten volle te profiteren van de capaciteit van het DOEX token. Bovendien kunnen gebruikers de platformwijzigingen begeleiden.

Gebruik van het veelzijdige DOEX token

Het DOEX token geeft gebruikers de mogelijkheid om te stemmen en deel te nemen aan platformbeheer en stimuleert hen om swapvergoedingen, slippage vergoedingen en andere vergoedingen te betalen. Ze zullen ook deelnemen aan een liquiditeitspool en beloningen betalen aan liquiditeitsverschaffers.

DOEX onderging een enorm succesvolle financieringsronde

Na een enorm succesvolle initiële financieringsronde plant het in Cardano gevestigde DEX in de nabije toekomst een grote uitbreiding. Het streeft naar strategische partnerschappen met toonaangevende institutionele belanghebbenden en zoekt langetermijn investeerders. Het is ook geïnteresseerd in gevestigde blockchain projecten om massale acceptatie te vergemakkelijken.

Over KICK.IO

KICK.IO is een op Cardano gebaseerd fondsenwervingsplatform en projectversneller, ontworpen om transparante, efficiënte en volledig gedecentraliseerde crowdfundingdiensten te bieden. KICK.IO zal uitgroeien tot een hoeksteen van het nieuwe door Cardano gedomineerde DeFi landschap, en de plek worden waar de uitgebreide community van Cardano kan samenkomen om projecten te financieren die worden gekenmerkt door het enorme potentieel voor toekomstig succes.

The post De op Cardano gebaseerde DEX en AMM DOEX lanceert een openbare verkoop op Kick.io appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*