Crypto-Prijzen.nl

De Metacade (MCADE) presale zal de wereld van de metaverse veranderen in 2023

De Metacade (MCADE) presale zal de wereld van de metaverse veranderen in 2023

De laatste cyclus van de cryptomarkt liet de wereld kennismaken met het idee van de metaverse en vele uitstekende projecten die daarop liepen. Crypto evolueert echter voortdurend. Oudere projecten zoals Axie Infinity en Enjin Coin zijn tegenwoordig niet meer de vernieuwers die ze ooit waren. In de Web3-omgeving is het belangrijk om te kijken naar projecten die uithoudingsvermogen hebben en een stabielere voet aan de grond kunnen krijgen in de Metaverse.

Metacade neemt die uitdaging aan en wordt een toonaangevende innovator voor Web3 en de Metaverse. We hebben dit artikel samengesteld om je kennis te laten maken met Metacade en je te vertellen hoe het de metaverse-industrie in 2023 en daarna zou kunnen veranderen. Wacht niet te lang, de presale is al van start gegaan. 

Wat is Metacade?

Metacade is de eerste community-arcade van Web3 die zichzelf opstelt als een virtuele hub voor socializen, gaming en zelfs crypto-werkzoekenden. Mensen kunnen de Metacade bezoeken om de nieuwste GameFi-projecten uit te proberen, aan competitieve toernooien mee te doen of gewoon rond te hangen met vrienden.

Metacade geeft leden van de community ook toegang tot veel nieuwe mogelijkheden om inkomsten te genereren. Van het spelen van play-to-earn-games en het winnen van competitieve toernooien tot het inzetten van MCADE en het plaatsen van engagement-waardige content, Metacade biedt iedereen een manier om online geld te verdienen met crypto en Web3.

Het team achter Metacade zet zich ook in om werkzoekenden en werkgevers samen te brengen in Web3-gaming. Daarnaast biedt Metacade Metagrants aan, een nieuwe tool om leden van de Metacade-community te helpen hun beste ideeën voor cryptogames tot leven te brengen.

Metacade heeft een enorme potentiële markt en biedt voor ieder die interesse heeft in crypto wat wils. Dit helpt het om echt op te vallen tussen andere metaverse en Web3 projecten. Bezoek nu de presale om deze kans niet aan je voorbij te laten gaan!

Wat doet MCADE?

MCADE is het native token van Metacade. Het is een cryptocurrency die zal worden gebruikt om pay-for-play-games uit te proberen, aan gaming-toernooien deel te nemen, vacatures in de Metacade te plaatsen en nog veel meer. Metacade draait op MCADE, dus als het project slaagt, zal de token ook in waarde stijgen.

Hoe kan Metacade de Metaverse-industrie in 2023 veranderen?

Nu we weten wat Metacade is, gaan we kijken hoe het de metaverse-industrie in 2023 en daarna kan veranderen.

Visie van de community

Een van de grootste redenen waarom Metacade zich onderscheidt van andere metaverse-projecten, is de community gerichte benadering van ontwikkeling. Het team heeft geen geld van durfkapitalisten aangenomen, dus de community zelf profiteert het meest wanneer Metacade groeit.

Deze aanpak zal Metacade helpen om een loyale achterban te ontwikkelen die zal helpen om gratis te adverteren op populaire sociale-mediaplatforms zoals Twitter en Reddit. Dat zal het project helpen om organisch te groeien en het authentiek te laten voelen op manieren die andere projecten niet kunnen evenaren.

Als dit model succesvol is, zullen andere metaverse projecten deze aanpak in de toekomst waarschijnlijk kopiëren.

Meerdere spellen op één plek

In de traditionele gamewereld zijn platforms zoals Steam succesvoller dan de overgrote meerderheid van individuele games. Iedereen die games op zijn pc speelt, gebruikt Steam. Maar er zijn maar heel weinig tot geen games met hetzelfde aantal gebruikers.

Metacade zou kunnen ontpoppen ​​als de Steam van web3 – een plek waar je naartoe gaat om toegang te krijgen tot alle beste games.

Dit is een model dat nog niet eerder is uitgeprobeerd binnen de wereld van crypto, althans niet op de manier waarop Metacade het doet. Door gebruikers de mogelijkheid te bieden om toegang te krijgen tot meerdere games op één plek, vergroot Metacade zijn aantrekkingskracht aanzienlijk. Als dit model succesvol wordt, zullen er zeker meer volgen zijn.

Metagrants

Ook Metacade innoveert met haar Metagrants-concept. Metagrants zal financiering verstrekken aan aspirant-ontwikkelaars van Web3-gaming. Deze ontwikkelaars zullen eindelijk in staat zijn om hun grote ideeën tot leven te brengen, en die games zullen in de Metacade worden opgenomen zodat iedereen ervan kan genieten.

Dit zorgt ervoor dat Metacade altijd nieuwe games in zijn ecosysteem opneemt, waardoor gebruikers altijd een nieuwe stimulans krijgen. Dit kan het als platform helpen om meer loyaliteit van gebruikers te krijgen. Het is tevens een strategie die, als deze succesvol is, in de metaverse en Web3 industrie vaker zal voorkomen.

Aantrekkelijk voor elke soort gamer

Ten slotte bevatten de meeste metaverse gaming-projecten één game die competitief is of niet. MCADE geeft gamers de mogelijkheid om op elke gewenste manier van games te genieten – van deelname aan competitieve toernooien tot gewoon ontspannen met vrienden en alles daartussenin.

Dit concept van het bouwen van een platform dat gamers van alle interesses en doelen aanspreekt, zou meer gemeengoed moeten worden naarmate Metacade blijft groeien.

Loopt de MCADE-presale nog steeds?

Als je ervan overtuigd bent dat Metacade de metaverse-industrie gaat opschudden, is er nog tijd om mee te doen. De presale van het project is nog steeds aan de gang, dus je kunt je MCADE-tokens nog steeds inkopen tegen een lage prijs die niet lang op dit niveau zal blijven.
Neem hier deel aan de Metacade-presale.

Het bericht De Metacade (MCADE) presale zal de wereld van de metaverse veranderen in 2023 verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*