Crypto-Prijzen.nl

De meest trending stablecoin? Beste plekken om Dai te kopen

De meest trending stablecoin? Beste plekken om Dai te kopen

Stablecoins worden steeds populairder als activaklasse. Onlangs heeft Themis Exchange, een toonaangevend protocol dat anonieme leenpools creëert tussen stablecoins en blue-chip-activa, ondersteuning voor Dai toegevoegd.

Zoek niet verder dan dit korte artikel voor alle details over Dai: wat het is, is het de moeite waard om in te investeren en de beste plaatsen om Dai nu te kopen.

Beste plekken om Dai nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Dai?

Dai is een stablecoin op basis van Ethereum. MakerDAO en het Maker Protocol beheren de uitgifte en ontwikkeling ervan.

Het is in een zachte koppeling met de USD. Elke keer dat een Dai wordt geslagen, wordt de stablecoin onderpand door een combinatie van andere cryptocurrencies die in slimme contractkluizen worden gestort.

Eerder was er SAI (single collateral Dai), een token dat slechts één cryptovaluta kon onderpanden. SAI bestaat nog steeds, maar het ondersteunt geen besparingen, waardoor gebruikers geld kunnen besparen door Dai-tokens vast te houden.

Moet ik nu Dai kopen?

Omdat het moeilijk is om met een nauwkeurige voorspelling van cryptocurrency te komen, moet je nooit beslissingen nemen die van invloed zijn op je financiën voordat je een diepgaande marktanalyse hebt uitgevoerd. Investeer niet meer dan je je kan veroorloven te verliezen.

Dai prijsvoorspelling

Volgens Digital Coin Price zal Dai stabiel blijven. De prijs zal tot 2031 rond de $1,01 liggen. GOV Capital voorspelt echter groei. Ze voorspellen dat 1 Dai binnen vijf jaar voor maar liefst $5,68 kan worden verhandeld. Het zal in maart volgend jaar voorbij de $2 komen.

Dai op social media

The post De meest trending stablecoin? Beste plekken om Dai te kopen appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*