Crypto-Prijzen.nl

De marktkapitalisatie van Terra LUNA stijgt deze week met 76%

De marktkapitalisatie van Terra LUNA stijgt deze week met 76%

De cryptocurrency markt is momenteel op weg naar een sterk herstel. Bitcoin is in 24 uur met ongeveer 14% gestegen om $ 43K te bereiken. De wereldwijde marktkapitalisatie voor cryptocurrency is met 11,7% gestegen tot $ 2 biljoen.

Terra (LUNA/USD) leidt met deze marktwinsten en is momenteel op weg om een nieuw record te bereiken.

LUNA is de zevende grootste cryptovaluta

LUNA leidt de markt in zijn herstel en is de afgelopen week met ongeveer 76% gestegen. Op het moment van schrijven heeft LUNA ongeveer 22,6% gewonnen en handelt het op $ 88,88, volgens CoinGecko. Vanwege de prijsstijging is de marktkapitalisatie van LUNA ook aanzienlijk gestegen en heeft het $ 33,3 miljard bereikt om volgens deze statistiek de op zeven na grootste cryptocurrency te zijn.

Terra heeft de marktkapitalisatie van Cardano (ADA/USD) en Solana (SOL/USD) nu overtroffen en de twee zijn respectievelijk de achtste en de negende grootste tokens. De twee presteren echter ook goed, en ADA is de afgelopen 24 uur met 15,94% gestegen en SOL is in dezelfde periode met 17,32% gestegen.

Cryptocurrency markt herstelt te midden van geopolitieke spanningen

De markt voor cryptocurrency is de afgelopen dagen aanzienlijk hersteld, ondanks de geopolitieke spanningen tussen Rusland en Oekraïne. De cryptogemeenschap heeft gedoneerd aan de Oekraïense regering en 192,4 Bitcoin is gedoneerd aan het goede doel.

Enkele van de meest prominente mensen in de cryptogemeenschap hebben ook gedoneerd of zich uitgesproken tegen de invasie. De oprichter van Polkadot heeft een donatie van $ 5 miljoen toegezegd aan Oekraïne als hij een DOT adres krijgt dat hij kan gebruiken om de donatie te kanaliseren.

De CEO van FTX, Sam Bankman-Fried, heeft ook gedoneerd aan het goede doel. De directeur zei dat FTX $ 25 zou storten op de rekening van elke Oekraïner die op het platform was geregistreerd. Ook liefdadigheidsorganisaties in Oekraïne hebben aanzienlijke donaties ontvangen.

De vice-premier van Oekraïne dringt er ook bij alle grote beurzen op aan om de accounts van Russische en Wit-Russische gebruikers te bevriezen. Sommige van de toonaangevende beurzen, waaronder Binance, Coinbase en Kraken, hebben dit verzoek echter afgewezen omdat het een wettelijke vereiste zou vereisen om een dergelijke actie te ondernemen.

Het bericht De marktkapitalisatie van Terra LUNA stijgt deze week met 76% verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*