Crypto-Prijzen.nl

De Japanse SBI Group heeft XRP naar de mainstream gebracht, zal XRP bullish zijn?

De Japanse SBI Group heeft XRP naar de mainstream gebracht, zal XRP bullish zijn?

XRP XRP/USD is een cryptocurrency waarmee gebruikers tegen lage kosten geld kunnen verzenden en het heeft als zodanig de aandacht getrokken van zowel particuliere klanten als banken.

XRP is een cryptocurrency die draait op het XRP ledger, een blockchain-netwerk dat is bedoeld om mensen een gemakkelijke manier te bieden om op wereldwijde schaal geld te verhandelen met hoge prestaties en lage kosten, naast bewezen betrouwbaarheid.

Japanse SBI Group Adoptie als katalysator voor groei

De Japanse SBI Group heeft aangekondigd XRP naar de mainstream te brengen via het grensoverschrijdende e-commerceplatform van SBI Africa, dat bekend staat als SBI Motor Japan.

SBI Motor Japan is begonnen met het accepteren van betalingen in de vorm van twee cryptocurrencies, waaronder Bitcoin BTC/USD en XRP (XRP).

Dit maakt het een van de eerste platforms in zijn soort die de XRP-cryptocurrency als betaalmiddel accepteert.

Merk op dat SBI een groot Japans conglomeraat is waarvan het bovengenoemde platform informatie verstrekt over gebruikte auto’s naar opkomende landen op wereldschaal, naast het faciliteren van de export van 5.000 voertuigen op jaarbasis.

De belangrijkste doelmarkten zijn Tanzania, Kenia, Zambia en andere Afrikaanse landen, Ierland, de Kaaimaneilanden, de Bahama’s en zelfs het Caribisch gebied.

Ter vergelijking hebben we geanalyseerd hoe XRP de bredere markt nabootste om op 7 maart 2022 een sterke bearish trend te vormen. Deze adoptie kan echter leiden tot een waardestijging.

Moet je XRP (XRP) kopen?

Op 9 mei 2022 had XRP (XRP) een waarde van $ 0,54177.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waarde dit is voor de XRP-cryptocurrency, gaan we de hoogste waarde aller tijden bespreken, evenals de prestaties van de afgelopen maand.

Als we kijken naar zijn hoogste waarde ooit, had XRP (XRP) een waarde van $ 3,40 op 7 januari 2018. Hieraan kunnen we zien dat XRP op zijn ATH $ 2,85823 hoger in waarde was, of met 527%.

Als we echter kijken naar de prestaties van XRP (XRP) in de afgelopen maand, kunnen we zien dat XRP op 2 april 2022 zijn hoogste waarde had op $ 0,8486.

Het laagste punt was op 29 april, toen XRP daalde tot $ 0,6047. Dit betekende een waardedaling van $ 0,2439 of 28%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat XRP (XRP) eind mei 2022 een waarde van $ 0,95 zal bereiken, wat het een solide aankoop maakt.

Het bericht De Japanse SBI Group heeft XRP naar de mainstream gebracht, zal XRP bullish zijn? verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*