Crypto-Prijzen.nl

De Ithaca upgrade van Tezos introduceert nieuw innovatietijdperk

De Ithaca upgrade van Tezos introduceert nieuw innovatietijdperk

Tezos (XTZ/USD) kondigde de activering aan van zijn negende protocol upgrade, Ithaca 2. De Tezos gemeenschap stemde om Emmy te vervangen door het revolutionaire Tenderbake consensusalgoritme, vernam Invezz uit een persbericht.

Herdefiniëring van waardeaccumulatie en uitwisseling

Tezos, een van de eerste Proof-of-Stake blockchains, heeft opnieuw gedefinieerd wat het houden en uitwisselen van waarde betekent in de digitale wereld. Het is een zeer energiezuinige, zelf-upgradebare blockchain met een bewezen staat van dienst, die een naadloze adoptie van innovatie garandeert.

Tenderbake zet de toon voor een nieuw tijdperk voor het Tezos protocol door bloktijden te verkorten, wat resulteert in snellere transacties.

Ithaca legt de basis voor nieuwe schaalbaarheid

Ithaca bereidt Tezos verder voor op WebAssembly rollups, EVM compatibiliteit en andere grote plannen op het gebied van schaalbaarheid. EVM compatibiliteit omvat pre-checking, een lichtgewicht validatiemethode om de algehele doorvoer te verbeteren.

Arbiter samenvoegingsvoorstellen

Wat de schaalbaarheid betreft, hebben de netwerkontwikkelaars van Tezos in maart voorgesteld om zk-rollups en optimistische rollups op basis van Arbitrum te gebruiken. Het gebruik van zk-rollups zal gebaseerd zijn op toonaangevende ontdekkingen in de sector. Met deze en andere geplande upgrades blijft de blockchain toonaangevende beveiligings-, schaalbaarheids- en privacyfuncties bieden en is het de belangrijkste kerntechnologie in zijn klasse.

Booming gebruikersactiviteit

Activiteit op de Proof-of-Stake blockchain stijgt parallel met innovatie en vooruitgang. Van januari 2021 tot januari 2022 steeg het aantal smart contract oproepen van 100.000 naar meer dan 6,2 miljoen. De gemiddelde jaarlijkse energievoetafdruk van de blockchain is gelijk aan die van 17 personen.

Partnerschappen met wereldwijde merken

De acceptatie van Tezos wordt gestimuleerd door lucratieve partnerschappen met grote merken en franchises zoals Kia, The Gap, Red Bull Racing en Manchester United. De samenwerking van deze marktleiders met Tezos weerspiegelt hun vertrouwen in de betaalbare en zeer energiezuinige blockchain terwijl Web3 opdoemt.

Een ander voordeel van de Ithaca 2 upgrade is de verminderde druk op validators. Het zal de vereiste voor netwerkvalidators met 25% verminderen, wat het gedecentraliseerde karakter van de blockchain vergroot.

Een revolutionair zelfinstellend mechanisme

Tezos is gemaakt en ontwikkeld met het oog op evolutie en groei. Dankzij het zelfaanpassende mechanisme kan het moderniseringen uit de hele blockchain industrie integreren. Een van de eerdere upgrades, Edo, bood bescherming voor transacties via zCash (ZEC/USD) Sapling. Tenderbake is gebaseerd op Tendermint.

Het bericht De Ithaca upgrade van Tezos introduceert nieuw innovatietijdperk verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*