Crypto-Prijzen.nl

De golven van verontwaardiging: beste plekken om Waves token van Oekraïne te kopen

De golven van verontwaardiging: beste plekken om Waves token van Oekraïne te kopen

Iedereen is het erover eens, wat er in Oekraïne gebeurt is niets minder dan een ramp. WAVES, een token zonder limiet dat wordt gebruikt voor standaardbetalingen zoals blokbeloningen, is sinds het begin van de oorlog gestaag gestegen.

Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je Waves kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel.

Beste plekken om nu Waves te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Waves?

Waves is een multifunctioneel blockchain-platform gemaakt door de in Oekraïne geboren wetenschapper Alexander Ivanov. Als een van de eerste aanbieders in het vakgebied wilde Waves de vroege blockchainplatforms en -producten verbeteren.

Vanaf het begin was het bedoeld om potentiële zakelijke klanten aan te spreken die blockchain wilden gebruiken om processen te verbeteren of nieuwe diensten te creëren.

Waves ondersteunt smart contract,- en DApp-ontwikkeling, waardoor snelheden en gebruiksgemak de concurrentie overtreffen.

Het ecosysteem omvat Gravity, een ketenoverschrijdend orakelnetwerk, en het op decentrale financiële (DeFi) gerichte platform Neutrino. Waves DEX is een gedecentraliseerde cryptocurrency-exchange.

Moet ik nu Waves kopen?

Omdat het moeilijk is om met een nauwkeurige voorspelling van cryptocurrency te komen, moet je nooit beslissingen nemen die van invloed zijn op je financiën voordat je een diepgaande marktanalyse hebt uitgevoerd. Investeer niet meer dan je je kan veroorloven te verliezen. 

Waves prijsvoorspelling

Wallet Investor doet een positieve voorspelling voor het koerstraject van Waves. De Waves prijs kan in één jaar stijgen van $22,5 (huidige prijs) naar $30,3. Het winstpotentieel in deze periode zou een winst van 35% zijn.

Over vijf jaar (2027) zal 1 WAVES worden verhandeld voor $77.

Waves op social media

The post De golven van verontwaardiging: beste plekken om Waves token van Oekraïne te kopen appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*