Crypto-Prijzen.nl

De gamingsector heeft een enorme versnelling gezien binnen de cryptosfeer

De gamingsector heeft een enorme versnelling gezien binnen de cryptosfeer

Solana SOL/USD is een openbaar en open-source blockchain platform dat smart contract-functionaliteit, non-fungible tokens (NFT’s) naast een verscheidenheid aan gedecentraliseerde applicaties (dApps) mogelijk maakt.

Het native cryptocurrency token dat de Solana blockchain aandrijft, staat bekend als SOL, een token dat netwerkbeveiliging biedt door middel van staking.

De toenemende acceptatie van gaming als katalysator voor groei

De waarde van Solana is in de loop van de week enorm gestegen en er zijn talloze redenen waarom dit zou kunnen gebeuren.

De opwaartse trend van Solana kwam kort nadat Krafton, een uitgever van het populaire Battle Royale spel Player Unknown’s Battleground (PUBG), een aankondiging deed dat het samenwerkt met Solana Labs om blockchain games te ontwikkelen bovenop zijn netwerk.

Tal van andere bedrijven kondigen echter ook hun lancering van projecten binnen de Solana blockchain aan.

In het bijzonder deelde Block Tackle dat het een Solana NFT skateboardspel ontwikkelt.

Deze toegenomen acceptatie en algemene interesse binnen de gamingsfeer zou kunnen leiden tot een nog hoger groeiniveau voor het Solana (SOL) cryptocurrency token.

Moet u Solana (SOL) kopen?

Op 25 maart 2022 had Solana (SOL) een waarde van $ 103,11.

Om echt te zien wat dit waardepunt aangeeft voor de waarde van het SOL token, zullen we het ATH waardepunt bespreken naast de prestaties die het de afgelopen maand heeft getoond.

Toen we over de hoogste waarde aller tijden gaan, bereikte Solana (SOL) zijn ATH waarde op 6 november 2021, toen het token een waarde van $ 259,96 bereikte.

Wanneer we de prestaties van het token in de afgelopen maand bekijken, had Solana (SOL) zijn hoogste waarde op 7 februari, toen het $ 121,33 bereikte.

Het laagste punt van waarde was op 24 februari, toen het token daalde tot een waarde van $ 77,99. Hier kunnen we zien dat het token in waarde is gedaald met $ 43,34 of met 35%.

Sindsdien is het token echter in waarde gestegen met $ 25,12 of met 32%. Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat SOL eind maart 2022 een waarde van $ 120 zal bereiken.

Het bericht De gamingsector heeft een enorme versnelling gezien binnen de cryptosfeer verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*