Crypto-Prijzen.nl

De cryptowet van Cynthia Lummis ondersteund door de senator van New York

De cryptowet van Cynthia Lummis ondersteund door de senator van New York

Nu de tussentijdse verkiezingen in de VS naderen, is er een toename van het aantal politici dat de cryptogemeenschap het hof maakt. Desalniettemin blijft de Amerikaanse politieke sfeer grotendeels verdeeld over het reguleren van de crypto ruimte.

Senator Kirsten Gillibrand, de senator van New York, steunt nu de cryptowet die is ingediend door de Republikeinse senator Cynthia Lummis. Lummis is al lang een voorstander van Bitcoin (BTC/USD), en ze heeft persoonlijke Bitcoin investeringen.

New York Senator steunt de cryptowet van Lummis

Gillibrand is lid van de Democratische Partij en zal nu samen met Lummis werken aan het opstellen van de cryptowet. De cryptorekening van Lummis zal naar verwachting in de komende weken worden ingetrokken en de cryptogemeenschap kijkt er reikhalzend naar uit.

De twee senatoren spraken op een door Grayscale gesponsord evenement waar ze enkele van de gebieden belichtten waarop dit wetsvoorstel zal ingaan. Deze gebieden omvatten consumentenbescherming, belastingen, bankieren en meer.

Gillibrand merkte op dat wetgevers ook werkten aan het ontwikkelen van een uitgebreid regelgevingskader voor cryptocurrencies. Dit raamwerk zou laten zien hoe de crypto industrie in de toekomst zou worden gereguleerd. De afgelopen maanden zijn er klachten geweest over onduidelijkheid in cryptoregelgeving in de VS.

De New Yorkse senator voegde eraan toe dat de cryptosector zou worden gereguleerd door de Securities and Exchange Commission (SEC) en de Commodity Futures and Trading Commission (SEC).

Gillibrand heeft toegevoegd,

Veel van de doelen die senator Lummis en ik hebben, zijn identiek: we willen zaken als veiligheid en deugdelijkheid aanpakken, we willen consumentenbescherming aanpakken, we willen zekerheid voor markten.

Crypto regelgeving in New York

Gillibrand vertegenwoordigt een staat die veel cryptocurrency bedrijven heeft aangetrokken. Het regelgevingskader voor New York is echter niet zo vriendelijk als andere staten zoals Wyoming, Texas en Florida.

Afgelopen februari heeft het kantoor van de procureur-generaal van New York een aanklacht ingediend tegen Tether en Bitfinex. Naar aanleiding van deze aanklachten moesten de bedrijven een boete van $ 18,5 miljoen betalen.

De burgemeester van New York City, Eric Adams, is echter pro-Bitcoin. De burgemeester verklaarde dat hij zijn eerste drie loonstrookjes in Bitcoin en Ethereum zou ontvangen. Hij heeft ook plannen om van New York een cryptovriendelijke staat te maken.

Het bericht De cryptowet van Cynthia Lummis ondersteund door de senator van New York verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*