Crypto-Prijzen.nl

De cryptomarkt herstelt niet, maar Metacade (MCADE) blijft stijgen in de presale

De cryptomarkt herstelt niet, maar Metacade (MCADE) blijft stijgen in de presale

Slimme crypto-investeerders waren er snel bij om hun langetermijn bezit voor grote cryptocurrencies op te geven nadat eerder vandaag negatief nieuws aan het licht kwam. Deze verschuiving van het sentiment zorgde voor een verlies van 20% voor FTX Token (FTT) en Solana (SOL). Een project dat echter blijft floreren in suboptimale marktomstandigheden is Metacade.

De MCADE-token presale heeft een indrukwekkende prijsactie gekend. Metacade is een opkomende metaverse die de uitbreiding van Web3 rechtstreeks ondersteunt, en is daardoor meer dan verdubbeld in waarde.

Bearish nieuws zorgt ervoor dat grote tokens crashen

De cryptowinter van 2022 heeft zijn tol geëist voor een aantal tokens die voorheen aan de top stonden. Na een korte prijsrally kwam er negatief nieuws aan het licht waardoor SOL en FTT weer in de hitlijsten zijn gezakt. In een paar uur tijd crashten zowel SOL als FTT bijna 20%, en de reden waarom heeft veel investeerders bang gemaakt.

FTX geconfronteerd met insolventie

CEO van Binance, Chao Zhengpeng, bevestigde op Twitter dat Binance Exchange voor meer dan $3 miljard aan FTT zal verkopen. Dat cijfer komt neer op 100% van hun totale bezit aan tokens. Aangezien FTT het native token is voor de FTX-exchange, heeft dit nieuws vrijwel bevestigd dat FTX nu insolvent is.

FTX is een van de grootste gecentraliseerde beurzen binnen de cryptowereld. Het nieuws dat ze insolvent zijn, heeft zich als een lopend vuurtje verspreid en dat had een massale uittocht tot gevolg. Nu FTX een belangrijke marktspeler is, is het bearish sentiment door de markten gestroomd en heeft het ook een aantal toptokens geraakt.

Solana lijdt

Solana is een gedecentraliseerde, open-source blockchain die dApp-ontwikkeling ondersteunt. Het is snel en goedkoop in vergelijking met concurrenten zoals Ethereum. Het netwerk heeft vrijwel onmiddellijke finaliteit en lage transactiekosten, en werd tijdens de bullmarkt van 2021 op de markt gebracht als een potentiële ETH-killer.

FTX waren belangrijke financiers van het Solana-ecosysteem. Het nieuws dat FTX nu insolvent is, heeft ertoe geleid dat het SOL-token bijna onmiddellijk 17% van zijn totale waarde verloor.

Crypto herstelt niet

Na de recente prijsrally lijkt het erop dat grote delen van de cryptomarkt moeite hebben om op stoom te komen. Bitcoin en altcoins hadden de afgelopen dagen elk een grote doorbraak, voordat ze omkeerden op het moment dat het bearish nieuws aan het licht kwam.

Voor Bitcoin lijkt het erop dat de recente uitbraak een fakeout blijkt te zijn. Investeerders in crypto zullen echter blij zijn te weten dat er elders in de ruimte nog steeds zwaar wordt geïnvesteerd, aangezien op Metaverse gebaseerde projecten zoals Metacade ondanks het nieuws van een bearmarkt nog steeds grote winsten boeken.

Metacade presale ziet MCADE verdubbelen in waarde

Crypto-investeerders blijven bullish over de toekomst van de sector op lange termijn. Blockchain-technologie wordt gebruikt om een ​​aantal gedecentraliseerde metaverse werelden te bouwen, en de opwinding rond deze meeslepende game-ervaringen wordt weerspiegeld in de hype rond het Metacade presale evenement.

Waarom zijn mensen zo bullish over Metacade?

Het MCADE-token heeft de afgelopen tijd een heel ander succes niveau genoten dan FTT en SOL. In feite blijft het gloednieuwe metaverse-project grote kapitaalinvesteringen aantrekken, terwijl andere blijven haperen. Terwijl FTT en SOL 20% verliezen boekten, is MCADE met meer dan 100% gestegen.

Het lijkt erop dat beleggers zich afmelden voor FTT en zich juist richten op Metacade, aangezien de wijdverspreide populariteit van play-to-earn gaming sterk blijft ondanks het negatieve nieuws. Dit is een goede indicatie van hoe succesvol het Metacade-project op de lange termijn kan zijn.

De toekomst van gamen

Play-to-earn titels nemen de hele game-industrie over, omdat steeds meer gamers worden aangetrokken door een belangrijke functie. Mogelijk gemaakt door volledig functionerende in-game-economieën, kunnen op blockchain gebaseerde games iets bieden dat geen enkele oude titel kan bieden: je kunt een echt inkomen verdienen terwijl je je favoriete games speelt en online concurreert.

Een voorbeeld van zo’n project is Metacade. Het biedt een scala aan play-to-earn games in arcade stijl, waardoor GameFi-enthousiastelingen eindeloze mogelijkheden hebben om te verdienen met crypto. Daarnaast zijn er een aantal belangrijke kenmerken waardoor dit project zich echt onderscheidt van de massa.

Metacade helpt met het bouwen van games op de blockchain

Metacade is van plan om de volgende golf van blockchain-innovatie rechtstreeks te ondersteunen. Het project zal gloednieuwe play-to-earn games financieren en toegang geven tot een community van spelers die klaar zijn om ze uit te testen.

Voor ontwikkelaars is dit soort service van onschatbare waarde. Metacade positioneert zichzelf als een belangrijke speler in de wereld van blockchain-gaming, wat ertoe heeft geleid dat veel investeerders MCADE-tokens hebben gekocht tijdens de presale.

Spelers verbinden met betaalde kansen

Met Metacade kun je je crypto-token bezit maximaliseren met een verscheidenheid aan beloningen. Het project bouwt een alles-in-één metaverse die de uitbreiding van GameFi en Web3 ondersteunt en crypto liefhebbers zal verbinden aan exclusieve vacatures.

Nieuwe play-to-earn-titels proberen samen te werken met Metacade door speciale rollen te adverteren terwijl ze enkele van de populairste nieuwe play-to-earn-titels in de ruimte ontwikkelen. Crypto-enthousiastelingen kunnen deze titels testen terwijl ze worden gebouwd en crypto-tokens verdienen voor het geven van feedback aan het ontwikkelingsteam.

Metacade verbindt spelers met betaalde kansen in blockchain-gaming en heeft tot doel meer macht terug te geven aan de gaming community door een één-op-één-relatie met game studio’s mogelijk te maken.

MCADE verdubbelt in waarde terwijl grote tokens het moeilijk hebben

Het recente bearish nieuws zag een verschuiving in het sentiment voor enkele grote spelers in de ruimte. Dit had echter bijna geen invloed op de winst van Metacade. Na een stijging van meer dan 100% is de sterke prijsactie van MCADE een positieve indicator voor de lange termijn, aangezien investeerders zich haasten om betrokken te raken bij de presale.

De toekomst van GameFi en de metaverse ziet er veelbelovend uit. Met zoveel baanbrekende functies en sterke tekenen dat het project populair zal zijn onder Web3-enthousiastelingen, zou Metacade een uitstekende koopmogelijkheid kunnen zijn voor investeerders die zich voorbereiden op de volgende crypto-bullmarkt.

Met het volgende Bitcoin-halving evenement voor de deur, kunnen kansen zoals de MCADE-presale de volgende golf van cryptomiljonairs opleveren. Het token wordt gelanceerd op $0,008, maar zal in latere stadia van de presale oplopen tot $0,02.

Neem hier deel aan de MCADE-presale.

Het bericht De cryptomarkt herstelt niet, maar Metacade (MCADE) blijft stijgen in de presale verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*