Crypto-Prijzen.nl

De correctie van Loopring krijgt een impuls na samenwerking met GameStop

De correctie van Loopring krijgt een impuls na samenwerking met GameStop

De prijs van LRC bevindt zich sinds 15 maart in een bullish correctie en de trend kwam in een stroomversnelling nadat Loopring’s samenwerking met GameStop voor de GameStop NFT Marketplace werd bevestigd.

Om investeerders en handelaren te helpen die de LRC munt willen kopen en houden, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om te helpen bepalen waar ze deze kunnen kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om Loopring te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Koop vandaag nog LRC met eToro

Coingate

Coingaat is een in Litouwen gevestigd Fintech-bedrijf dat in 2014 is opgericht. De betalingsgateway biedt cryptocurrency betalingsverwerkingsdiensten voor bedrijven van eventuele maten. Permission-based Account Management, Fiat-uitbetalingen aan de bankrekening en een gloednieuwe e-mailfactiefunctie zijn slechts enkele redenen waarom Coingaat voor velen een go-to-to-pay-processor is geworden.

Koop vandaag nog LRC met Coingate

Wat is Loopring (LRC)?

Loopring (LRC) is het native token van het Loopring blockchain platform.

Voor degenen die nieuw zijn op het Loopring blockchain platform, het is een open-source protocol gebouwd op Ethereum om gedecentraliseerde applicatie (DApp) ontwikkelaars toe te staan om gedecentraliseerde cryptobeurzen te bouwen.

Het is belangrijk op te merken dat het LRC token een op Ethereum gebaseerd token is en dus kan worden opgeslagen in de meeste ETH compatibele wallets.

Moet ik vandaag de LRC munt kopen?

Als u wilt investeren in een cryptocurrency die een sterke bullish correctie heeft laten zien na de recente crash van de cryptomarkt, dan kan de LRC een goede keuze zijn.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat het kopen van de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

Loopring prijsvoorspelling

Hoewel het moeilijk is om de cryptoprijzen te voorspellen vanwege hun marktvolatiliteit, lijkt Loopring op een missie te zijn om zijn eerdere hoogten terug te winnen en als het op hetzelfde traject doorgaat, verwachten analisten dat het eind maart op zijn minst boven $ 1,5 zal komen.

$LRC aandacht op social media

Het bericht De correctie van Loopring krijgt een impuls na samenwerking met GameStop verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*