Crypto-Prijzen.nl

De Centraal-Afrikaanse Republiek neemt Bitcoin aan als wettig betaalmiddel, moet je kopen?

De Centraal-Afrikaanse Republiek neemt Bitcoin aan als wettig betaalmiddel, moet je kopen?

Bitcoin BTC/USD is de grootste cryptocurrency in termen van marktkapitalisatie en heeft een hoge mate van aantrekkingskracht verzameld in de ogen van beleggers.

Het is dan ook een van de grootste cryptocurrencies in termen van massale acceptatie. Aangezien steeds meer regio’s in de wereld, de valuta gaan gebruiken voor real-world use-cases.

Adoptie van ATH Hashrate en de Centraal-Afrikaanse Republiek als katalysatoren voor groei

Op 9 november 2021 hebben we besproken hoe Zimbabwe El Salvador zou volgen, door Bitcoin (BTC) als wettig betaalmiddel te gaan gebruiken.

Uit recent nieuws hebben we vernomen dat de Centraal-Afrikaanse Republiek Bitcoin inderdaad als wettig betaalmiddel aangenomen.

Dit betekent dat Bitcoin (BTC) zal worden geaccepteerd als betaalmiddel, waardoor de Centraal-Afrikaanse Republiek de eerste op het Afrikaanse continent is die deze stap zet.

De verwerkingskracht die transacties bevestigt en het Bitcoin (BTC) netwerk beveiligt, bereikte als gevolg een recordhoogte.

Volgens gegevens van CoinWarz bereikte de hashrate van Bitcoin zelfs 258.6227 exahash per seconde (EH/s), op zaterdag 23 april 2022. De rekenkracht loopt op 25 april zelfs op tot 214,94 EH/sec. We kunnen op 27 april een toename van de netwerkmoeilijkheden verwachten.

Moet je Bitcoin (BTC) kopen?

Op 25 april 2022 had Bitcoin (BTC) een waarde van $38.575,60.

Om ons een beter beeld te geven van wat dit waardepunt precies betekent voor de BTC cryptocurrency, zullen we het hoogste punt ooit bekijken. Evenals de prestaties van de afgelopen maand.

Als we kijken naar het hoogste punt ooit (ATH) van Bitcoin (BTC), was dit op 10 november 2021. Toen BTC een waarde bereikte van $ 69.044,77.

Hier kunnen we zien dat BTC hoger in waarde was met $ 30.469,17, oftewel met 79%.

Wanneer we echter de prestaties van Bitcoin (BTC) in de afgelopen maand doornemen, had BTC zijn laagste waarde op 7 maart; een waarde van $ 37.351,3.

Het hoogste punt van waarde was echter op 28 maart, toen BTC een waarde van $ 47.938,14 bereikte.

Hier kunnen we zien dat BTC in waarde is gestegen met $ 10.586,84, oftewel met 28%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat BTC eind april een waarde van $42.000 zal bereiken, wat het een solide munt maakt om te kopen.

Het bericht De Centraal-Afrikaanse Republiek neemt Bitcoin aan als wettig betaalmiddel, moet je kopen? verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*