Crypto-Prijzen.nl

De BTC reserves van Coinbase dalen tot het laagste niveau sinds december 2017

De BTC reserves van Coinbase dalen tot het laagste niveau sinds december 2017

Coinbase, de toonaangevende cryptocurrency beurs in de VS, heeft de afgelopen weken een aanzienlijke uitstroom van munten geregistreerd. Een rapport onthulde dit nieuws op 1 september, daarbij verwijzend naar gegevens van on-chain data-analysebedrijf Glassnode. Door deze uitstroom zijn de Bitcoin reserves (BTC/USD) van Coinbase naar het laagste punt sinds 2017 gedaald.

Volgens het rapport begonnen de BTC reserves van de beurs te kelderen nadat de leidende cryptocurrency in 2020 begon te stijgen. Hoewel de uitverkoop in mei resulteerde in een matige instroom, heeft het herstel van de cryptomarkt ervoor gezorgd dat BTC opnieuw aan de vraag won. Als gevolg hiervan hervatte de uitstroom, waardoor de reserves van Coinbase net boven de 700.000 BTC kwamen.

Hoewel de toenemende uitstroom eerder resulteerde in een bullish rally, gelooft de cryptogemeenschap dat het deze keer anders kan zijn. Een crypto enthousiasteling zei bijvoorbeeld dat de duik in de BTC reserves van Coinbase het gevolg is van het feit dat Grayscale, Michael Saylor en andere grote investeerders hun geld van Coinbase hebben opgenomen.

Ondertussen handelde BTC zijwaarts nadat het het niveau van $ 50.000 niet had gehaald. Op het moment van schrijven verandert de munt van eigenaar voor $ 47.819,79 (34.690,15) na een verlies van 0,23% in de afgelopen 24 uur. In de afgelopen zeven dagen is BTC slechts 0,34% gestegen, wat wijst op stagnatie.

Het overschrijden van $50.000 zal BTC positioneren voor meer winst

Volgens Willy Woo, een gerenommeerde analist, heeft BTC een grote pool van ondersteuningsniveaus die de munt zullen helpen zijn huidige niveau te behouden.

In een tweet eerder vandaag zei Woo:

Op dit moment is de grootste weerstand van BTC $51.000,00 (£ 36.997.18). Na deze weerstand te breken, is BTC klaar om te herstellen en verliezen terug te winnen die het zag dalen van zijn hoogste punt ooit van $ 64.863,10 (£ 47.053,96).

Terwijl BTC zijwaarts blijft handelen, wint de rest van de cryptomarkt momentum, waarbij Ethereum (ETH/USD) altcoins leidt in een nieuwe rally. ETH verandert momenteel van eigenaar voor $ 3.539,14 (£ 2.567,42) na een winst van 3,66% in 24 uur en 12,30% in de afgelopen zeven dagen. Dit niveau geeft het hoogste punt aan dat ETH de afgelopen vier maanden heeft bereikt.

Gegevens van TradingView laten zien dat de technische statistieken van de munt wijzen op verdere winsten. Oscillatoren zijn neutraal in de 1-dag grafiek en voortschrijdende gemiddelden laten een sterke koopkracht zien. De 1-week grafiek geeft ook bullish performance aan, met oscillatoren en voortschrijdende gemiddelden die wijzen op respectievelijk een milde tot sterke koopkracht.

The post De BTC reserves van Coinbase dalen tot het laagste niveau sinds december 2017 appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*