Crypto-Prijzen.nl

De BloctoBay NFT marktplaats wordt gelanceerd op Flow

De BloctoBay NFT marktplaats wordt gelanceerd op Flow

Flow FLOW/USD biedt technologie die ruimte biedt voor schaalbaarheid zonder afbreuk te doen aan decentralisatie of sharding van het netwerk. Het is een gedecentraliseerde, ontwikkelaarsvriendelijke blockchain die is ontworpen als basis voor een nieuwe golf van applicaties, games en digitale activa.

De lancering van BloctoBay als katalysator voor groei

Op 16 september hebben we besproken hoe Google Cloud zal werken als netwerkoperator voor de Flow Blockchain van Dapper Lab.

Op 6 oktober is BloctoBay gelanceerd op de Flow Blockchain en is een NFT handelsmarktplaats zoals OpenSea, bijvoorbeeld.

Flow werkte samen met OpenSea, de grootste marktplaats voor blockchain-enabled non-fungible tokens (NFT’s), om zijn blockchain te integreren. Deze samenwerking was gericht op het creëren van een enorme open economie die de volgende generatie apps en games aandrijft.

Dat gezegd hebbende, de nieuwe BloctoBay marktplaats van Flow ondersteunt MotoGP Ignition, DARK COUNTRY, CNN, Xtingles, Versus, Ben Mauro en andere NFT’s, met meer gepland voor de toekomst.

Houd er rekening mee dat dit slechts de bèta-lancering is en dat Flow gebruikers heeft gewaarschuwd dat dit risico’s met zich meebrengt.

Moet u investeren in Flow (FLOW)?

Op 8 oktober had Flow (FLOW) een waarde van $ 18,54.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het token, zullen we het vergelijken met de hoogste waarde aller tijden en de prestaties in september.

FLOW had zijn hoogste punt ooit op 5 april, met een waarde van $ 42,40. Dit betekent dat FLOW op het hoogste punt ooit $ 23,86 of 128% hoger in waarde was dan op 8 oktober.

Wat betreft de prestaties in september, op 5 september, had FLOW een waarde van $ 27,08.

Dit markeerde het hoogste punt van de maand,

Toen, op 29 september, daalde het token naar een waarde van $ 14,96. Dit is een waardedaling van $ 12,12 of met 44% gedurende de maand.

Van 29 september tot 8 oktober steeg de waarde van het token echter met $ 3,58 of met 23%.

Met de introductie van BloctoBay heeft FLOW veel groeipotentieel. OpenSea domineert momenteel de NFT handelsruimte met 12 miljoen activa, meer dan 500 dApps en 10.000 ETH in maandelijks volume.

BloctoBay heeft het potentieel om die dominantie te doorbreken en die waarde in de Flow blockchain te brengen.

Als dit het geval is, kunnen we verwachten dat FLOW eind oktober $ 21,32 zal bereiken, wat het een waardevolle investering maakt.

The post De BloctoBay NFT marktplaats wordt gelanceerd op Flow appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*