Crypto-Prijzen.nl

De beste plekken om Catge munten te kopen na de 300% stijging

De beste plekken om Catge munten te kopen na de 300% stijging

Een van de grootste stijgers van vandaag op de cryptomarkt is de Catge munt (CATGE). Het cryptocurrency project is enorm in waarde gestegen omdat het ernaar uitziet zijn prijsstijging te herstellen na zijn dramatische piek op 18 juni.

Vanwege deze prijsactie hebben steeds meer mensen met grotere regelmaat gezocht naar dingen als ‘hoe Catge munten te kopen’ en ‘waar Catge crypto te kopen’. Daarom hebben we dit artikel geschreven in de hoop dat het crypto investeerders en handelaren kan helpen de belangrijkste dingen te begrijpen die ze over CATGE moeten weten voordat ze beleggen.

Waar u CATGE munten online kunt kopen

De beste plaats om CATGE crypto te kopen is een betrouwbare cryptocurrency beurs met lage kosten. Hoewel sommige mensen graag munten kopen via een gedecentraliseerde beurs (DEX), zijn wij van mening dat online cryptocurrency brokers de beste ervaring en een gevoel van betrouwbaarheid bieden bij het kopen en verkopen van cryptocurrencies zoals CATGE.

Meld u eenvoudig aan, stort geld en koop het aantal CATGE tokens dat u wilt behouden. Dit zijn onze twee topkeuzes:

OBRinvest

Wij bieden meer dan 270 wenselijk financiële activa om uit te kiezen. Bij OBRinvest, kunt u een duik nemen in de wereldwijde markten, en de handel CFD’s op Forex activa, zoals de EUR / USD, GBP / USD, of de handel CFD’s op grondstoffen, zoals goud, zilver en ruwe olie.

Registreer je onmiddelijk met OBRinvest

CAPEX

CAPEX.com is een bekroond FinTech merk wereldwijd erkend voor een sterke aanwezigheid in het vormgeven van de toekomst van de handel. Het bedrijf richt zich op het maken van de markten toegankelijker en het transformeren van de manier waarop mensen online handel.

Registreer je onmiddelijk met CAPEX

Wat is een Catge munt?

De Catge munt draait op de Binance Smart Chain en is in wezen het ‘alter-ego’ van Dogecoin (DOGE), een andere meme-cryptocurrency. Het project beweert een ‘rebellie’ te zijn tegen de elites die crypto-activa hebben gemanipuleerd achter de rug van particuliere beleggers.

Houders van CATGE worden beschouwd als onderdeel van een ‘revolutionair leger’ met één missie: laten zien dat cryptocurrencies tot de gemeenschap behoren en niemand anders.

Terwijl DOGE crypto’s heeft veroverd, wil Catge het hele internet veroveren. Het is community-gedreven zonder contracteigenaar en is volledig open-source, waardoor het platform betrouwbaarder wordt.

Bovendien nemen de beloningen van de houder in de loop van de tijd af. Tot 15 juni werd een transactiebelasting herverdeeld: 7% aan tokenhouders en 5% aan de liquiditeitspool. Op 15 juni is dit teruggebracht tot respectievelijk 4% en 3% en dit zal vervolgens op 15 juli worden verlaagd. Hoewel dit loyale tokenhouders beloont voor hun lange levensduur, maakt het de Catge munt ook beter geschikt voor een grote beursnotering, omdat het niet volledig gericht is op vasthouden en er inherente waarde is aan het uitwisselen ervan.

Het doel van CATGE is om een NFT platform te lanceren in het derde kwartaal en een Binance en Coinbase notering te krijgen tegen het vierde kwartaal van 2021, waardoor de ‘beroemdste kat op het web’ een superster wordt.

Moet ik vandaag CATGE munten kopen?

Door samen te werken met het Artificial Intelligence Platform van Turkije en met een duidelijke marketingroutekaart, zou CATGE munt op weg kunnen zijn naar succes. Als deze recente prijsactie iets uithaalt, zou de groei van het project net kunnen beginnen, en zou het de volgende cryptocurrency met meme-thema kunnen zijn die ‘naar de maan gaat’.

Dus als u op zoek bent naar een investeringsmogelijkheid met een hoog risico/hoge opbrengst, kan CATGE de juiste keuze voor u zijn. Houd rekening met de potentiële volatiliteit en het kapitaalverlies dat kan optreden bij het beleggen in meme-crypto’s met een meer focus op marktsentiment dan op fundamentele waarde.

Zal CATGE me rijk maken?

Dit is zeer onwaarschijnlijk maar niet onmogelijk. Zoals we dit jaar op de cryptomarkten hebben gezien, kan er van alles gebeuren als u op het juiste moment op de juiste plaats bent.

CATGE prijsvoorspelling

We kunnen op dit moment geen prijsvoorspelling van de Catge munt geven omdat er te veel onbekenden en variabelen zijn. Het is onmogelijk om de fundamentele waarde van het project nauwkeurig aan te geven en dit is het geval voor de meeste altcoins.

Hoewel we denken dat de tokenomics en branding van het project het succes op korte termijn zullen garanderen, blijven er vraagtekens bestaan bij de waarde op de lange termijn.

Social media reageert op de prijsstijging van $CATGE

Lees ons cryptocurrency nieuws voor het laatste nieuws over Catge munten en andere cryptocurrencies.

The post De beste plekken om Catge munten te kopen na de 300% stijging appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*