Crypto-Prijzen.nl

De beste play-to-earn tokens die het waard zijn om te kopen

De beste play-to-earn tokens die het waard zijn om te kopen

De Sandbox SAND/USD is een virtuele blockchain wereld waarmee gebruikers digitale activa kunnen creëren, bouwen, kopen of verkopen.

SAND is het token dat in het hele ecosysteem wordt gebruikt en is een ERC-20 utility token.

Decentraland MANA/USD is een virtual reality platform op Ethereum waarmee gebruikers content kunnen creëren, ervaren en er geld mee kunnen verdienen.

Het MANA token is een ERC-20 token dat kan worden gebruikt om te betalen voor goederen of diensten in de wereld, evenals percelen.

Axie Infinity AXS/USD is een op blockchain gebaseerd handels- en vechtspel.

Het AXS token is een ERC-20 token gebouwd op Ethereum en wordt gebruikt als het governance token, dat houders beloont door middel van staking, het spelen van het spel of deelname aan governance activiteiten.

Moet u The Sandbox (SAND) kopen?

Op 29 december had The Sandbox (SAND) een waarde van $ 5,97.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het SAND token, zullen we de hoogste waarde aller tijden en de prestaties van vorige maand bespreken.

In termen van de prestaties in november, op 1 november, had het SAND token een waarde van $ 1,58.

Het hoogste punt ooit van het SAND token was op 25 november, toen het een waarde van $ 8,40 bereikte.

Dit betekende een sprong in de waarde van $ 6,82 of met 431%.

Van 28 november tot 29 december zag de token echter een waardedaling van $ 2,43 of met 29%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat SAND eind januari 2022 $ 7 zal bereiken, wat het een waardevolle aankoop maakt.

Moet u Decentraland (MANA) kopen?

Op 29 december had Decentraland (MANA) een waarde van $ 3,39.

Om een beter beeld te krijgen van wat dit waardepunt betekent voor het MANA token, bespreken we de hoogste waarde aller tijden en de prestaties van de maand ervoor.

De hoogste waarde ooit van het MANA token was op 25 november, toen het $ 5,85 in waarde bereikte. Hier kunnen we zien dat het token $ 2,46 of 72% hoger in waarde was op het ATH waardepunt.

Wanneer we de prestaties van de token in november, op 10 november, bekijken, had de token zijn laagste waarde op $ 2,33.

Het hoogste punt van november was op 25 november, toen het een waarde van $ 5,79 bereikte. Hier kunnen we zien dat het token in waarde is gestegen met 148% of met $ 3,46.

Met zijn prijs van $ 3,39 is het token een solide aankoop, aangezien het tegen het einde van januari 2022 $ 4 kan bereiken.

Moet u Axie Infinity (AXS) kopen?

Op 29 december had Axie Infinity (AXS) een waarde van $ 97,96.

Om te zien wat dit waardepunt is voor het AXS token, zullen we in november de ATH waarde en de prestaties ervan bespreken.

De hoogste waarde aller tijden van het AXS token was op 6 november, toen het een waarde van $ 164,90 bereikte. Dit betekent dat het token op het ATH waardepunt $ 66,94 hoger in waarde was of met 68%.

In termen van zijn prestaties in november, op 6 november, had de token een van zijn hoogste waardepunten op $ 163,48.

Op 19 november daalde de waarde echter tot $ 123,13. Hier kunnen we zien dat het token in waarde is gedaald met $ 40,35 of met 24%.

Met zijn huidige waarde van $ 97,96 is het een solide aankoop, omdat het de prijsbarrière van $ 100 kan doorbreken en eind januari 2022 $ 110 kan bereiken.

The post De beste play-to-earn tokens die het waard zijn om te kopen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*