Crypto-Prijzen.nl

De beste plaatsen om vandaag Ethereum te kopen: lees onze ETH prijsvoorspelling

De beste plaatsen om vandaag Ethereum te kopen: lees onze ETH prijsvoorspelling

Zou de bull-run van cryptocurrency terug op de kaart kunnen staan? Dat is wat sommige cryptocommentatoren speculeren na een brede rally in cryptomuntprijzen. Terwijl Bitcoin met 10% is gestegen, is Ethereum met 8% gestegen, en velen denken dat dit slechts het begin is van een renaissance van prijsontdekking.

Dit artikel beschrijft alles wat u moet weten voordat u deze week in Ethereum gaat beleggen. We bespreken wat de cryptocurrency is en zijn primaire functies, het laatste nieuws over het project en wat de komende weken voor Ether kunnen betekenen.

Daarnaast bieden we een Ethereum prijsprognose, zodat u een idee kunt krijgen van welke prijs Ethereum in 2021 en daarna zal zijn. Om te beginnen, scroll naar beneden naar het gedeelte direct hieronder om de beste plaatsen te vinden om Ethereum te kopen in Nederland en wereldwijd met de laagste kosten.

Hoe en waar Ethereum online kopen

Bekijk de twee onderstaande opties om Ethereum vandaag direct en met toonaangevende service te kopen. Dankzij hun lage kosten, 24-uurs klantenondersteuning en gebruiksvriendelijke interfaces, zijn ze de beste platforms om Ethereum vandaag te kopen, verkopen en verhandelen:

eToro

Paybis ondersteunt de cryptohandel vanuit meer dan 180 landen wereldwijd en alsmede in maar liefst 48 Amerikaanse staten. Het platform biedt enkele van de laagste wisselkoersen en tarieven in de branche.

Registreer je onmiddelijk met eToro

OBRinvest

OBRinvest biedt meer dan 270 populaire financiële activa om uit te kiezen, variërend van cryptovaluta’s, Forex tot aandelen. Bij OBRinvest kun je een duik in de mondiale markten nemen en in crypto CFD’s, zoals BTC, DOGE en LTC, handelen en nog veel meer. OBRinvest wordt door de CySEC onder licentienummer CIF 217/13 geautoriseerd en gereguleerd

Registreer je onmiddelijk met OBRinvest

Wat is Ethereum?

Ethereum, opgericht in 2015 door Vitalik Buterin, is een cryptocurrency en Ether, of ETH, is de munt van het project.

Meer specifiek is Ethereum een vorm van blockchain die is ontworpen om de manier waarop apps tegenwoordig op internet werken te transformeren. Het stelt ontwikkelaars in staat om gedecentraliseerde applicaties te bouwen en te gebruiken waarvoor geen centrale presiderende autoriteit nodig is.

Van gedecentraliseerde financiën (DeFi) tot op blockchain gebaseerde gaming en realtime gegevensverzameling, het ecosysteem van Ethereum zit vol met enkele van de meest populaire en baanbrekende dApps in de hele crypto sfeer.

Wanneer wordt Ethereum 2.0 gelanceerd?

Ethereum zal binnenkort volledig overgaan van de controversiële Proof-of-Work (PoW) consensus die wordt gebruikt door Bitcoin naar Proof-of-Stake (PoS), waarvan sommigen beweren dat het platform energiezuiniger, beter voor het milieu, schaalbaarder, en zal het goedkopere gastarieven/transacties geven.

Deze lancering is gepland in drie fasen. Fase 1 van de lancering van Eth2 vond begin december 2020 plaats, maar er zijn nog twee fasen te gaan, dus verwacht geen volledige lancering tot 2022. Deze drietraps segmentatie van The Beacon Change, The Merge en Shard Chains is vergelijkbaar met de Cardano upgrade roadmap.

Wanneer is de Ethereum hard fork?

Deze upgrade is gepland voor 4 augustus en kan een betekenisvolle prijsstijging veroorzaken.

Moet ik nu Ethereum kopen?

Als u uw due diligence heeft uitgevoerd en optimistisch bent over de groeivooruitzichten van ETH, en u bent bekend met het kopen van ETH munten na het lezen van dit artikel, dan zou dit het moment kunnen zijn om in te springen op meer positieve prijsactie, de London hard fork en de gespreide lancering van Eth2.

Zal Ethereum me rijk maken?

Sommigen hebben gespeculeerd dat Ethereum op een dag Bitcoin zou kunnen passeren en ’s werelds meest waardevolle particuliere cryptocurrency project zou kunnen worden. Als dit zou gebeuren, zouden tokenhouders die vandaag inkopen, enorme beloningen kunnen krijgen. Verwacht echter niet dat de weg naar prijsstijging allemaal van een leien dakje zal zijn.

Ethereum prijsvoorspelling 2021

Onze ETH-prijsvoorspelling is als volgt: $ 3.300 tegen eind 2021, $ 4.100 in 2022 en tot $ 8.200 binnen 5 jaar.

Social media aandacht voor $ETH

Kijk voor het laatste nieuws over Ether en andere cryptocurrencies die in de schijnwerpers staan op de website van Invezz.

The post De beste plaatsen om vandaag Ethereum te kopen: lees onze ETH prijsvoorspelling appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*