Crypto-Prijzen.nl

De beste plaatsen om Small Love Potion (SLP) te kopen

De beste plaatsen om Small Love Potion (SLP) te kopen

De munt van Small Love Potion (SLP) is vandaag met 30% in waarde gestegen, terwijl het handelsvolume ook met 260% is gestegen tot bijna $ 270 miljoen. Het is ongetwijfeld een van de meest populaire cryptocurrencies die momenteel op de markt zijn, en als gevolg daarvan hebben investeerders en handelaren in de hele sector een toenemende interesse getoond in SLP tokens.

In dit artikel wordt alles uitgelegd wat u moet weten over Small Love Potion crypto en SLP munten. We nemen door wat het project is, hoe het werkt en of u nu munten moet kopen.

Allereerst, voor degenen onder u die nu willen investeren in Small Love Potion in Nederland en elders, hebben we de beste plaatsen om SLP munten te kopen en verkopen in het onderstaande gedeelte vermeld.

Hoe en waar u online SLP tokens kunt kopen

Het beste platform om Small Love Potion tokens te kopen, verkopen en verhandelen is een betrouwbare, goedkope cryptocurrency broker. Hoewel sommige investeerders en handelaren graag gedecentraliseerde beurzen (DEX’s) gebruiken, zijn we van mening dat crypto brokers de beste algemene ervaring bieden voor de meerderheid van de mensen.

Klik gewoon op een van de onderstaande links, meld u aan en stort geld om aan de slag te gaan. Dit zijn onze twee topaanbevelingen:

OBRinvest

Wij bieden meer dan 270 wenselijk financiële activa om uit te kiezen. Bij OBRinvest, kunt u een duik nemen in de wereldwijde markten, en de handel CFD’s op Forex activa, zoals de EUR / USD, GBP / USD, of de handel CFD’s op grondstoffen, zoals goud, zilver en ruwe olie.

Registreer je onmiddelijk met OBRinvest

CAPEX

CAPEX.com is een bekroond FinTech merk wereldwijd erkend voor een sterke aanwezigheid in het vormgeven van de toekomst van de handel. Het bedrijf richt zich op het maken van de markten toegankelijker en het transformeren van de manier waarop mensen online handel.

Registreer je onmiddelijk met CAPEX

Wat is Small Love Potion (SLP)?

Het is een cryptocurrency die draait op de Ethereum blockchain. SLP tokens kunnen worden verdiend door Axie Infinity te spelen, een community-gedreven online game. In plaats van ervaringspunten te verzamelen die je normaal zou verdienen met een MMORPG, verdienen spelers in plaats daarvan SLP munten.

Zodra spelers genoeg SLP hebben verzameld, kunnen ze deze uitgeven aan digitale huisdieren met de naam ‘Axies’. De kosten om deze gedigitaliseerde huisdieren te fokken beginnen bij 100 SLP, hoewel dit geleidelijk opschaalt met elk huisdier, oplopend tot 200 SLP voor de tweede, 300 voor de derde, 500 voor de vierde, 800 voor de vijfde, 1.300 voor de zesde, en 2.100 voor de zevende, wat het maximale aantal keren is dat gebruikers huisdieren kunnen fokken. Door deze schaalkosten te implementeren, kunnen de ontwikkelaars hyperinflatie in de economie van Axie Infinity helpen voorkomen.

U moet ongeveer 15 wedstrijden winnen om genoeg SLP te verdienen om uw eerste ras te fokken, maar als u een voorsprong wilt krijgen met minder speeltijd, kan het kopen van SLP tokens op de open markt de beste manier zijn om vooruit te komen.

Moet ik SLP tokens kopen?

Als u aan het spel wilt deelnemen en Axies wilt fokken, of als u gewoon SLP wilt houden om te speculeren over het potentiële toekomstige succes van het spel, kan het een slimme zet zijn om er nu een paar te kopen.

Cryptocurrency is echter over het algemeen een volatiel en riskant investeringsveld, dus zorg ervoor dat u uitgebreide due diligence uitvoert om te voorkomen dat u betrokken raakt bij iets dat u geld kost.

Zal de munt van Small Love Potion me rijk maken?

Het is onwaarschijnlijk dat SLP crypto u rijk zal maken, maar het is niet onmogelijk voor een enkele altcoin om exponentiële waarde te leveren aan tokenhouders; kijk maar naar Dogecoin

SLP prijsvoorspelling 2021

Hier is onze Small Love Potion prijsvoorspelling:

Op basis van de uitgebreide analyse van onze analisten voorspellen we dat SLP tokens de volgende waarde kunnen hebben:

  • $ 0,54 dit jaar
  • $ 0,64 tegen 2022
  • $1,28 binnen 5 jaar

Social media aandacht voor $SLP

Bekijk ons cryptonieuws voor het laatste nieuws over SLP en andere trending cryptocurrencies.

The post De beste plaatsen om Small Love Potion (SLP) te kopen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*