Crypto-Prijzen.nl

De beste Binance Smart Chain ecosysteemtokens op 30 december

De beste Binance Smart Chain ecosysteemtokens op 30 december

PancakeSwap CAKE/USD is een geautomatiseerde marktmaker (AMM) en een gedecentraliseerde financiële (DeFi) applicatie waarmee gebruikers tokens kunnen uitwisselen en liquiditeit kunnen bieden door middel van landbouw- en inkomstenvergoedingen.

BakeryToken BAKE/USD maakt deel uit van het BakerySwap ecosysteem waar liquiditeitsverschaffers worden beloond in BAKE tokens die kunnen worden gebruikt om een deel van de handelskosten te verdienen en om deel te nemen aan het governanceproces door te stemmen.

Alpha Finance Lab ALPHA/USD is een ketenoverschrijdend gedecentraliseerd financieringsplatform dat tot doel heeft alfa naar gebruikers over verschillende blockchains te brengen, waaronder de Binance Smart Chain (BSC).

Moet u PancakeSwap (CAKE) kopen?

Op 30 december had PancakeSwap (CAKE) een waarde van $ 12,02.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het token, zullen we de hoogste waarde aller tijden en de prestaties van vorige maand bespreken.

Het hoogste punt ooit van waarde voor het CAKE token was op 30 april, toen het $ 43,96 in waarde bereikte. Hier kunnen we zien dat op het ATH waardepunt het token $ 31,94 hoger in waarde was of met 265%.

Als we de prestaties van de token van de vorige maand bekijken, kunnen we zien dat op 7 november de token zijn hoogste waarde had op $ 20,47.

Het laagste waardepunt was echter op 26 november, toen het token daalde tot een waarde van $ 12,31. Hier kunnen we zien dat het token in waarde is gedaald met $ 8,16 of met 40%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat CAKE eind januari 2022 $ 15 zal bereiken, wat het een solide aankoop maakt.

Moet u BakeryToken (BAKE) kopen?

Op 30 december had BakeryToken (BAKE) een waarde van $ 1,06.

Om een indicatie te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het BAKE token, zullen we het in november vergelijken met het ATH waardepunt en de prestaties.

De hoogste waarde ooit voor het BAKE token was op 2 mei, toen het een waarde van $ 8,38 bereikte. Bij de ATH waarde was het BAKE token $ 7,32 hoger in waarde of met 687%.

De hoogste waarde van het token in november was op 10 november, toen het een waarde van $ 2,32 bereikte.

Het laagste waardepunt van het token was op 28 november, toen het daalde tot een waarde van $ 1,64. Hier kunnen we zien dat het token in waarde is gedaald met $ 0,68 of met 29%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat BAKE eind januari 2022 een waarde van $ 1,5 bereikt, wat het een solide aankoop maakt.

Moet u Alpha Finance Lab (ALPHA) kopen?

Op 30 december had Alpha Finance Lab (ALPHA) een waarde van $ 0,6888.

Om te zien wat dit waardepunt aangeeft voor het ALPHA token, bekijken we het ATH waardepunt van het token naast de prestaties van de vorige maand.

Het ATH waardepunt voor Alpha Finance Lab (ALPHA) was op 5 februari, toen het token een waarde van $ 2,93 bereikte. Hier kunnen we zien dat het token $ 2,2412 hoger in waarde was, of met 325% op het ATH waardepunt.

Als we de prestaties van ALPHA in november bekijken, kunnen we zien dat het hoogste punt van het token op 10 november was, toen het een waarde van $ 1,26 bereikte.

Het hoogste waardepunt was echter op 26 november, toen het een waarde van $ 0,845 bereikte. Hier kunnen we zien dat het token in waarde is gedaald met $ 0,416 of met 33%.

Dit plaatst het in een solide positie om te kopen, aangezien het tegen eind januari 2022 $ 1 kan bereiken.

The post De beste Binance Smart Chain ecosysteemtokens op 30 december appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*