Crypto-Prijzen.nl

De belangrijkste kenmerken van de Vanity Token

De belangrijkste kenmerken van de Vanity Token

Vanity Token is de allereerste token die is gemaakt op een blockchain die portemonnee adressen biedt voor Bitcoin-, Ethereum-, Binance Smart Chain-, Litecoin- en Dogecoin-ketens, zei Vanity Token in een persbericht van vrijdag.

‘Volledig veilig’

De adressen die worden gegenereerd via de Vanity Marketplace zijn ‘volledig veilig’ omdat alleen de oorspronkelijke aanvrager van de adressen toegang kan krijgen via de privésleutel, aldus het persbericht. Het Vanity team maakt een reeks code die een gedeeltelijke privésleutel wordt genoemd en is gebaseerd op de openbare sleutel van de klant.

Zodra de klant de string heeft ontvangen, moet hij deze via het Vanity platform samenvoegen met de originele privésleutel.

Vanity token

Vanity wilde een marktplaats bieden voor portemonnee adressen van klanten op basis van het Vanity token ($VNY). De token is de enige geaccepteerde betaalmethode binnen het Vanity ecosysteem. Vanity zei:

Vanity streeft ernaar de distributieleider van hun product te zijn voor bedrijven die cryptocurrency accepteren, mijnwerkers die hun inkomsten willen sorteren, houders die hun portemonnee onmiddellijk willen herkennen van een groot aantal anderen, mensen die hun aangepaste portemonnee willen weergeven, gebruikers die zich veiliger voelen bij het verzenden crypto naar een adres dat ze herkennen, en nog veel meer.

Functionaliteit

Dit zijn enkele van de belangrijkste details van het Vanity token, volgens het persbericht:

LP Auto Deposit: Elke transactie met $VNY wordt belast voor een totaal van 10%. Hiervan wordt 2% gestort binnen het $VNY smart contract. Telkens wanneer een gebruiker 500.000 $VNY stort, wacht het slimme contract op een verkoop om de helft van de tokens in BNB te ruilen. Deze wordt gestort in de Liquidity Pool en voor drie jaar vergrendeld.

Antidumpingsysteem: elke belegger van $VNY is onderworpen aan slechts één verkooporder per dag, tot 10% van zijn bezit. Dit zal aan de belangrijkste houders worden geïmplementeerd zodra de Liquidity Pool een duurzaam niveau bereikt.

Deflatoir systeem: de belasting van $VNY omvat een vergoeding van 2% voor elke transactie. De opbrengst wordt naar het brandadres gestuurd waardoor de circulerende voorraad zal verminderen.

Beloningssysteem: de belasting van $VNY omvat ook een herverdeling van 4% aan houders. Het bedrag dat elke houder ontvangt, is gebaseerd op hun totale bezit van $VNY, waardoor de gebruiker een passief inkomen krijgt.

Marketing-/Vanity-portemonnee: een belasting van 2% $VNY wordt verzonden naar een marketingportemonnee die wordt herkend als het OxFEE0FEE0 adres. Het doel van deze belasting is om marketing en serverbeheer te financieren.

The post De belangrijkste kenmerken van de Vanity Token appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*