Crypto-Prijzen.nl

De 7 beste opties voor investeren in crypto op de lange termijn

De 7 beste opties voor investeren in crypto op de lange termijn

Investeren in crypto op de lange termijn is vaak afhankelijk van marktcycli om coins op de radar te zetten voor het bredere crypto-publiek. Bullmarkten gaan onvermijdelijk over in bearmarkten, waar waarden aanzienlijk dalen. Het is tijdens deze markten dat de beste crypto-koopjes voor de lange termijn te vinden zijn. Het goed timen van investeren in crypto kan geweldige kansen bieden om vast te houden tot de bullmarkt weer terugkeert, vaak na Bitcoin (BTC) halving events.

De bearmarkt houdt aan tot begin 2023 en er is een groeiend potentieel voor investeren in crypto op de lange termijn om winst te maken. Dit zijn de zeven beste crypto-investeringen voor de lange termijn om een maximaal rendement te garanderen tijdens de volgende bullmarkt:

  • Metacade (MCADE)
  • Bitcoin (BTC)
  • XRP (XRP)
  • The Sandbox (SAND)
  • Axie Infinity (AXS)
  • Synapse (SYN)
  • Solana (SOL)

1. Metacade (MCADE) – GameFi innovatie met een substantieel potentieel op de lange termijn

Metacade is de eerste op de community en blockchain gebaseerde virtuele arcade van de metaverse. Het is de beste lange termijn crypto-investering met potentieel enorme opbrengsten. Het platform heeft tot doel de belangrijkste bron van play-to-earn (P2E) games in de metaverse te worden, met genereuze inkomsten uit de vorm van crypto-beloningen die beschikbaar zijn voor gebruikers. Metacade streeft ernaar de grootste community van gameliefhebbers op te bouwen, van casual gamers tot meer doorgewinterde spelers.

Hoewel het in de eerste plaats een play-to-earn platform is, zijn er verschillende andere functies waarvan gebruikers kunnen profiteren, zoals de create-to-earn functie die gebruikers beloont voor sociale interacties met de hub, het compete-to-earn plan waarmee gebruikers hun eigen MCADE-token kunnen inzetten om deel te nemen aan prijstrekkingen en online toernooien en vanaf het eerste kwartaal van 2024 de nieuwe work-to-earn functie.

Nieuwe ontwikkelaars zullen net zoveel profiteren van Metacade als gamers, waarbij het Metagrants programma de mogelijkheid biedt om financiering te winnen om de creatie van nieuwe, exclusieve titels te ondersteunen. Aanvragen worden in een pool geplaatst, waarbij de community op favorieten stemt. Ideeën met de meeste stemmen krijgen een beurs uitgekeerd. Metagrants gaan live in het derde kwartaal van 2023 en de eerste titels komen in 2024 in de virtuele schappen.

Waarom zou je MCADE kopen?

De presale biedt beleggers die willen investeren in crypto uitstekende kansen om nieuwe projecten in het vroegste stadium te ondersteunen. De projecten met de meest robuuste plannen schieten vaak in waarde omhoog wanneer ze op de exchange komen. Metacade volgt duidelijk die trend.

Het MCADE-token biedt een uitstekende intrinsieke waarde en ondanks de lancering te midden van crypto bearmarkt heeft het enorme belangstelling gezien bij beleggers die investeren in crypto. Nu de vraag waarschijnlijk zal stijgen wanneer deze naar de exchange gaat en een bullmarkt zal volgen, zullen vroege investeerders de komende maanden en jaren monumentale winsten kunnen boeken. Samen maken deze voorwaarden MCADE tot de beste crypto-investering op lange termijn die momenteel beschikbaar is.

>>> Je kunt hier deelnemen aan de MCADE-presale <<<

2. Bitcoin (BTC) – De grootste cryptospeler die marktverwachtingen bepaalt

Crypto markten zijn onlosmakelijk verbonden met de prestaties van Bitcoin, de grootste cryptocurrency. Als pionier in de wereld van cryptocurrency heeft Bitcoin zichzelf gecementeerd als de vaandeldrager van waarde op cryptomarkten. Voor veel beleggers wordt Bitcoin beschouwd als een reservevaluta voor crypto markten, op dezelfde manier waarop USD de scepter zwaait op de wereldwijde aandelenmarkten.

Dus wanneer BTC een waardedaling ondergaat, volgen alle andere cryptocurrencies dit voorbeeld, waardoor de prestaties van Bitcoin de maatstaf zijn waaraan de marktomstandigheden kunnen worden afgemeten. Wanneer Bitcoin floreert, ervaren cryptomarkten bullish condities. Tijdens prijsdalingen, zoals in 2022 en nu, in 2023, hebben bearmarkt omstandigheden de neiging om de hele markt te beïnvloeden.

Waarom zou je BTC kopen?

Hoewel BTC tijdens de huidige bearmarkt omstandigheden al enkele jaren op de laagste niveaus handelt, heeft de geschiedenis aangetoond dat bullmarkten meestal kort op de hielen zitten na het halving event van Bitcoin. Het volgende halving event, waarbij de beloning voor Bitcoin mining wordt gehalveerd om de inflatie tegen te gaan, vindt plaats in april 2024.

Daarnaast is het voor beleggers die investeren in crypto een goede gewoonte om een gebalanceerde crypto-portfolio aan te houden met meer dan één coin en wat Bitcoin reserves. Met de huidige lage bearmarkt prijs en het aanstaande halving event, suggereren Bitcoin prijsvoorspellingen dat de waarde van BTC in 2025 weer omhoog zal schieten, wat een enorm rendement oplevert voor degene die investeren in crypto voor de lange termijn.

3. Ripple (XRP) – The beste investering voor de lange termijn voor DeFi-oplossingen

XRP, ook wel bekend als Ripple, is een DeFi digitaal activum dat realtime wereldwijde betalingen ondersteunt door financiële overdrachten efficiënt en tegen extreem lage kosten te vergemakkelijken. De sterke punten van het platform liggen in het grote aantal gebruikerscases, waaronder tot 60% besparingen op transactiekosten in vergelijking met traditionele financiële instellingen.

Het native XRP-token ondersteunt Ripplenet, een van de beste fintech-betalingstransactie providers op bedrijfsniveau van het afgelopen decennium, waardoor banken minder tijd nodig hebben om internationale transacties te verwerken. Daarnaast ondersteunt XRP de XRP Ledger (XRPL), een nieuw gedecentraliseerd blockchain-netwerk dat smart contracts en gedecentraliseerde apps (dApps) ondersteunt.

Waarom zou je XRP kopen?

Ripple is momenteel verwikkeld in een langdurige rechtszaak tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), wat het op het eerste gezicht een merkwaardige keuze maakt om te investeren in crypto voor de lange termijn. Veel experts zijn echter van mening dat Ripple ongeschonden uit de rechtszaak zal komen, waardoor de waarde onmiddellijk een boost krijgt.

Dit, in combinatie met de langdurige relaties van Ripple met verschillende wereldwijde financiële instellingen, waaronder de Bank of England en JP Morgan, biedt extra zekerheid over de gezondheid van XRP als je wil investeren in crypto op de lange termijn.

4. The Sandbox (SAND) – Door beroemdheden gesteunde GameFi-titel met enorm potentieel

The Sandbox is een van de meest populaire gedecentraliseerde GameFi-platforms waarmee gebruikers digitale onroerend goed percelen kunnen kopen en deze voor verschillende doeleinden kunnen ontwikkelen. Gamers die bekend zijn met Minecraft en Roblox zullen zich thuis voelen in The Sandbox, terwijl de door gebruikers gegenereerde inhoud (UGC) van het platform een van de beste is van alle op blockchain gebaseerde games.

Gebruikers gebruiken de eenvoudige en intuïtieve plug-and-play-mechanica van The Sandbox om hun UGC te creëren, van digitale activa en personages tot enkele van de meest diepgaande metaverse game-ervaringen.

The Sandbox heeft geprofiteerd van de steun van enkele van de grootste namen in de wereld van mode, big business en popcultuur, waaronder Snoop Dogg, Paris Hilton, Adidas en Gucci die digitaal land hebben gekocht. Om de mogelijkheden van het platform te demonstreren, heeft Warner Music een virtueel pretpark met muzikaal thema gecreëerd, terwijl Tony Hawk plannen heeft aangekondigd om een virtueel skatepark te bouwen dat gebruikers kunnen ervaren.

Waarom zou je SAND kopen?

The Sandbox heeft zichzelf gepositioneerd als een kritische speler in de digitale vastgoed- en GameFi-sectoren met zijn toegankelijke UGC-tools die iedereen kan gebruiken en de steun van grote namen. Met voorspelde inkomsten van $800 miljard tegen 2028 in de digitale vastgoedsector en meer dan 165.000 individuele vastgoed percelen in The Sandbox, lijkt de levensduur van het platform verzekerd.

Hoewel de Sandbox te lijden heeft gehad van de bearmarkt, vertegenwoordigt de huidige lage waarde van SAND, geprijsd op $0,4579, een uitstekende waarde voor het investeren in crypto op de lange termijn.

5. Axie Infinity (AXS) – Metaverse PVP-titel blijft fans trekken

Sky Studio’s vlaggenschip metaverse game titel Axie Infinity is een uitstekende GameFi-titel die bekend zal zijn bij fans van Pokémon Go, dat een paar jaar geleden in explodeerde. Deze door blockchain gehoste titel combineert uitstekende P2E-mogelijkheden met de verslavende ervaring van Pokémon Go.

Het native AXS-token wordt gebruikt voor het kopen, verkopen en verhandelen van Axies, die kunnen worden getraind, uitgerust en ontwikkeld om hun vaardigheden in gevechten tegen de Axies van andere spelers te verbeteren. Door duels te winnen, ontvangen gamers beloningen die kunnen worden verzilverd om hun personages opnieuw uit te rusten, hun gevechtscapaciteiten te verbeteren of nieuwe Axies te kopen om aan hun arsenaal toe te voegen.

Waarom zou je AXS kopen?

In 2023 zullen verschillende ontwikkelingen op het Axie Infinity-platform worden uitgerold om de beste Web3-technologieën te bieden, waardoor de gameplay-ervaring wordt verbeterd zonder de gebruikerservaring te beïnvloeden. De op maat gemaakte Ronin bridge, een side chain van Ethereum, belooft de game de kracht van de blockchain van Ethereum volledig te laten benutten.

AXS is al een aantal jaren een gevestigde coin en werd bijgevolg beïnvloed door de omstandigheden op de bearmarkt in 2022. De huidige prijs van $7,37 is aanzienlijk lager dan het hoogste punt ooit van $166, bereikt tijdens de laatste bull run van 2021, en toont het aanzienlijke potentieel voor investeren in crypto op de lange termijn.

6. Synapse (SYN) – Cross-chain messaging-protocol met uitstekende vooruitzichten

Experts voorspellen dat blockchain-interoperabiliteit zich in de loop van de tijd zal ontwikkelen tot een punt waarop verschillende ketens volledig met elkaar kunnen communiceren. Interoperabiliteit is momenteel mogelijk, hoewel het inherente beveiligingsrisico’s met zich meebrengt, waardoor toegangspunten voor hackers ontstaan.

Synapse is een cross-chain messaging-protocol dat deze problemen oplost door een veilige methode voor het delen van gegevens tussen blockchains te creëren, waardoor veilige smart contract instructies mogelijk worden. Een van de vele use-cases voor Synapse is het helpen van dApps bij het lanceren op meerdere blockchains met dezelfde code, waardoor SYN de komende jaren een potentieel belangrijke speler in de crypto-ruimte wordt.

Waarom zou je SYN kopen?

Het pleidooi voor een oplossing als Synapse is duidelijk, met steeds meer operators die op zoek zijn naar cross-chain interoperabiliteit. De toekomst van blockchain zal inderdaad een volledig gekoppeld ecosysteem van netwerken en dApps zijn met goedkopere en snellere transacties. Synapse heeft zich al gepositioneerd als pionier op dit gebied.

SYN werd eind 2021 gelanceerd, net na het hoogtepunt van de bullmarkt van dat jaar, wat betekent dat het nog niet ten volle van die omstandigheden heeft kunnen profiteren. Gecombineerd met het enorme potentieel van de service van Synapse in de komende jaren, is er aanzienlijke ruimte voor SYN om een van de beste opties voor investeren in crypto op de lange termijn kan worden.

7. Solana (SOL) – Ethereum-alternatief en toonaangevende next-gen blockchain-optie

Solana’s innovatieve proof-of-scope (PoS) en proof-of-history (PoH) consensus blockchain bood klanten plotseling een goedkoop, snel alternatief voor Ethereum’s logge proof-of-work (PoW). Toen het begon was de markt in shock. Hoewel Ethereum het gat heeft gedicht, heeft Solana zijn banden met de gevallen crypto-gigant FTX afgeschud om een van de meest uitgebreide Web3-ecosystemen op de markt te blijven.

Het netwerk is de thuisbasis van verschillende populaire NFT-collecties, dApps en andere platforms, die hebben geprofiteerd van Solana’s marktleidende transactieverwerking blok finaliteit. Bovendien biedt Solana uitstekende energie-efficiëntie en hoge capaciteit, terwijl het gebruikers uitstekende beveiliging en schaalbaarheid biedt.

Waarom zou je SOL kopen?

Het eigen SOL-token van Solana is aanzienlijk gedaald van het hoogtepunt van $260, tijdens het hoogtepunt van de bullmarkt van 2021, tot de huidige waarde $17,29. Dit toont het groeipotentieel van de coin in afwachting van de volgende bullmarkt en, in combinatie met plannen om in 2023 een telefoon uit te brengen die dApps kan ondersteunen, zal het aantal Solana-gebruikers waarschijnlijk alleen maar toenemen.

Voorspellingen zijn dat het de komende jaren zijn hoogste punt ooit zou kunnen verslaan, waardoor SOL een van de beste opties voor investeren in crypto op de lange termijn wordt.

Metacade: de beste optie als je wil investeren in crypto voor de lange termijn met een enorm rendementspotentieel

De presale prestaties van MCADE hebben de wenkbrauwen doen fronsen sinds de lancering van de bètafase, die binnen drie weken uitverkocht was, goed voor een investering van meer dan $1,12 miljoen. De presale is sindsdien nog verder gegaan, overtrof alle verwachtingen en bracht maar liefst $4.9 miljoen op. De huidige presale-fase prijs van $0.013 vertegenwoordigt een uitstekende waarde, waarbij het token volgens de planning geleidelijk in prijs zal stijgen naarmate het dichter bij de openbare release komt.

Er zijn tekenen dat de presale snel zal uitverkopen, waardoor snel investeren in MCADE-tokens essentieel is voor iedereen die het verdienpotentieel op lange termijn achter Metacade wil maximaliseren. Met de vraag naar tokens die naar verwachting een keer zal stijgen naarmate munten worden gelanceerd op exchanges, en de terugkeer van bullmarkt cyclus condities aan de horizon, is MCADE de beste optie als je wil investeren in crypto voor de lange termijn.

Je kunt hier deelnemen aan de MCADE-presale.

Het bericht De 7 beste opties voor investeren in crypto op de lange termijn verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*