Crypto-Prijzen.nl

De 6 beste metaverse coins om te kopen in maart 2023

De 6 beste metaverse coins om te kopen in maart 2023

Steeds meer investeerders realiseren zich dat Web3 waarschijnlijk een grote verscheidenheid aan industrieën en sectoren zal verstoren. Dit geldt met name voor de metaverse, dat een enorm potentieel biedt om de manier waarop mensen over de hele wereld met elkaar omgaan te veranderen. In het licht hiervan zijn veel investeerders nu op zoek naar de beste kansen om in te stappen bij projecten die aanzienlijke winsten kunnen opleveren naarmate de metaverse evolueert.

Met zoveel verschillende projecten die er zijn, kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen bij het zoeken naar de beste metaverse coins. Dit zijn enkele van de projecten waarvan analisten denken dat ze de beste kans hebben om ongelooflijke winsten te boeken terwijl ze de wereld veranderen:

 1. Metacade (MCADE)
 2. Decentraland (MANA)
 3. The Sandbox (SAND)
 4. Axie Infinity (AXS)
 5. Binance Coin (BNB)
 6. Chainlink (LINK)

  1. Metacade (MCADE)

  Metacade is een opwindend nieuw project dat de enorme game-industrie lijkt te verstoren, door de enorme ambitie van het project om de manier te veranderen waarop gamers deelnemen aan hun favoriete hobby. Het middelpunt van deze enorme onderneming wordt gevormd door het plan om ‘s werelds grootste play-to-earn (P2E) arcadel te bouwen, waar gamers worden beloond voor het spelen van hun favoriete titels.

  De arcade van Metacade is er voor alle soorten gamers, van degenen die het liefst solo spelen op een casual manier tot degenen die het beste dat de community te bieden heeft en de top van competitieve leaderboards willen bereiken.

  Metacade heeft een uitgebreid beloningssysteem dat gebruikers stimuleert om het hele ecosysteem te verbeteren. Dit wordt niet alleen bereikt doordat gamers geld verdienen terwijl ze spelen, maar ook door een bredere reeks prikkels die een positieve invloed hebben op het Metacade ecosysteem. Dit betekent dat gebruikers die ervoor kiezen om bij te dragen door het delen van alfa of het schrijven van game beoordelingen, ook worden beloond. Zo ontstaat een positieve cyclus die verbetering in het hele ecosysteem stimuleert.

  Elk project met zo’n functioneel voordeel heeft natuurlijk een utility-token nodig om echt efficiënt te zijn. Metacade gebruikt het MCADE-token om de werking van het platform mogelijk te maken. MCADE is ook de valuta van het ecosysteem, wat betekent dat het vereist is voor alle waarde-uitwisselingen op het platform.

  Dit hoge niveau van utility betekent dat naarmate het gebruikersbestand van het platform groeit, de vraag naar MCADE ook zal toenemen. Daarom zal de prijs zeer waarschijnlijk aanzienlijk stijgen in de loop der tijd. Metacade biedt MCADE-houders ook staking-opties, zodat houders een passief inkomen kunnen verdienen terwijl ze de functies van het platform helpen ondersteunen.

  Beleggers zijn enthousiast over het project en de positieve voordelen van interacties tussen de verschillende delen van het platform. Dit geldt met name voor het Metagrants project, dat ontwikkelaars de mogelijkheid biedt om hun gameconcepten en prototypes met de community te delen. MCADE-houders kunnen vervolgens stemmen om te bepalen welke projecten volgens hen financiering vanuit de Metacade-schatkist waard zijn.

  Het Metagrants project wordt geprezen, deels vanwege de controle die het de community geeft bij het helpen vormgeven van de toekomst van het Metacade ecosysteem. Door de gebruikers zo’n hoge mate van betrokkenheid te bieden, onderscheidt het project zich, en het is duidelijk dat investeerders dit inzien.

  Het projectteam heeft ook aangetoond dat het de veiligheid van gebruikers en investeerders serieus neemt, waarbij het project alle smart contracts en teamdetails heeft ingediend bij het hoog aangeschreven Web3-auditbureau Certik. Deze alomvattende aanpak is de reden waarom Metacade $7,6m ophaalde in slechts 14 weken sinds de start van de presale en geen tekenen van vertraging vertoont, met de presale nu in fase 5.

  >>> Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale <<<

  2. Decentraland (MANA)

  Decentraland biedt gebruikers de mogelijkheid om zich onder te dompelen in een virtuele wereld, waar ze kunnen deelnemen aan een breed scala aan verschillende activiteiten, van het bezoeken van kunstgalerijen tot het handelen met andere gebruikers.

  Het project gebruikt drie tokens om zijn metaverse aanbod te vergemakkelijken. MANA is het token dat wordt gebruikt om transacties binnen het project mogelijk te maken en als valuta binnen de handelsruimte die bekend staat als Bartertown. Dit houdt in dat MANA fungeert als het primaire token dat investeerders kopen wanneer ze willen profiteren van potentiële groei in gebruikersaantallen in het Decentraland ecosysteem.

  De LAND- en ESTATE-tokens zijn NFT’s die het grondbezit in Decentraland vertegenwoordigen. Dit land kan op verschillende manieren worden gebruikt, waarbij sommige gebruikers er zelfs voor kiezen om meer wenselijke percelen land te verhuren om inkomen te verdienen.

  De kern van het Decentraland-project is het geloof in gebruikerseigendom, dus het is geen verrassing dat het bestuur van Decentraland wordt beheerd door een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO). Dit biedt investeerders nog meer voordelen doordat houders de toekomst van het platform kunnen helpen vormgeven in de context van wat dat voor hun investering zou kunnen betekenen.

  Decentraland is goed gepositioneerd, gezien hoe vroeg in ontwikkeling en bewustzijn het concept van de metaverse is. Als het project zijn aanbod verder kan ontwikkelen en een ervaring kan bieden waar gebruikers naar willen blijven terugkeren, kan dit heel goed resulteren in een aanzienlijke groei in het aantal gebruikers en daardoor een prijsstijging voor het MANA-token.

  3. The Sandbox (SAND)

  The Sandbox is ook gebouwd op de Ethereum blockchain en is voornamelijk gericht op de manier waarop eigendom van door gebruikers gegenereerde activa wordt afgehandeld via Web3-technologie. Na jaren van ontwikkeling lanceerde het project in 2021 de alfa van zijn metaverse, waardoor gebruikers geld kunnen verdienen met de tijd die ze in de metaverse willen doorbrengen.

  Het project investeert zwaar in het helpen creëren van gebruikersactiva, met twee primaire kenmerken die bijdragen aan dit doel. Met VoxEdit kunnen gebruikers 3D-objecten maken voor gebruik in de metaverse, die NFT-token standards gebruiken om te worden gemint als ASSET-tokens. Deze activa gebruiken een andere Web3-technologie, het Interplanetary File System (IPFS), voor gedistribueerde opslag. The Sandbox biedt ook GameMaker, waarmee gebruikers 3D-games kunnen maken en de ervaring verder kunnen verbeteren.

  Alle transacties in het ecosysteem van The Sandbox worden mogelijk gemaakt door het SAND-token. Met een actieve economie die het SAND-token op de centrale marktplaats gebruikt, kunnen we, als het aantal gebruikers aanzienlijk toeneemt, de prijs van SAND de komende twee jaar dramatisch zien stijgen.

  4. Axie Infinity (AXS)

  Axie Infinity is misschien wel het meest bekende metaverse project, waar gebruikers Axies, virtuele huisdieren, kunnen bezitten, fokken en ermee strijden. Het project draait op de blockchain van Ethereum en maakt gebruik van de NFT-standaard om het absolute eigendom van de Axies aan zijn gebruikers te geven, evenals unieke eigenschappen die specifiek zijn voor elke individuele Axie.

  De Axie Infinity wereld staat bekend als Lunacia en heeft zijn eigen economie die wordt bestuurd door de Axie Infinity Marketplace. Dit is de plek waar nieuwe spelers Axies kunnen kopen, en waar de andere hoofdgebieden van het spel beschikbaar zijn. Als spelers Axies gebruiken om tegen andere spelers te vechten in turn-based gevechten, kunnen ze beloningen verdienen van de eigenaars, terwijl het fokken van Axies nakomelingen met verschillende eigenschappen kan voortbrengen die vervolgens op de markt kunnen worden verkocht of in de strijd kunnen worden ingezet.

  De wereld van Lunacia is verdeeld in percelen land, en deze kunnen worden gekocht en ontwikkeld om op verschillende manieren deel te nemen aan het Axie Infinity ecosysteem, hetzij door het land of landbouw bronnen te verbeteren. Het project is steeds meer op zoek naar ontwikkelaars om te bouwen op de landpercelen om het ecosysteem te laten groeien.

  Mocht Axie Infinity de weg terugvinden naar de piek in gebruikersaantallen die het in 2021 zag, dan zou het project de valuta AXS aanzienlijk in waarde kunnen zien stijgen.

  5. Binance Coin (BNB)

  Binance is ‘s werelds grootste crypto exchange met een dominante marktpositie. Het beschikt ook over een eigen blockchain, na de lancering van de Binance Smart Chain (BSC) in 2020. Dit plaatst Binance in een unieke positie ten opzichte van andere exchanges en het betekent dat het BNB-token – dat zowel op de exchange als ook als native token van de BSC wordt gebruikt— een brede reeks gebruiksscenario’s heeft die waarde bieden.

  Hoewel de BSC geen eigen speciale metaverse heeft, betekent het financieringsniveau dat beschikbaar is voor het lanceerplatform door de hoge inkomsten die via de exchange worden gegenereerd, dat de BSC een layer-1-project is dat in 2023 en daarna een enorme groei zou kunnen doormaken. Er is maar een klein aantal succesvolle projecten nodig om de prijs van BNB omhoog te laten schieten, en het bouwen van metaverses op BSC kan aantrekkelijk zijn vanwege de lage transactiekosten. Dit zorgt op zijn beurt voor een hoog niveau van mogelijke transacties die bepaalde use-cases mogelijk zouden kunnen maken.

  Dit is waarom BNB op de lijst met top metaverse projecten staat. Het zou heel goed kunnen dat BSC het platform is dat in de toekomst een stapsgewijze verandering in metaverse-adoptie mogelijk maakt.

  6. Chainlink (LINK)

  Chainlink is een van de grootste succesverhalen binnen de cryptowereld als het gaat om adoptie. Het project beschikt over een ongeëvenaard aantal partnerschappen in de hele ruimte. Chainlink beheert een gedecentraliseerd oracle network (DON), dat gebruikmaakt van een geavanceerde stimuleringsstructuur om ervoor te zorgen dat elke node in het netwerk betrouwbare informatie verstrekt uit off-chain bronnen.

  Dit betekent dat Chainlink in staat is om het zogenaamde ‘oracle-probleem’ op te lossen, dat betrekking heeft op de uitdaging om on-chain smart contracts betrouwbare informatie over de buitenwereld te verstrekken. Dit is belangrijk omdat veel use-cases deze informatie vereisen, zoals de prijzen van trading pairs die DeFi-project Aave nodig had om liquidaties correct af te handelen.

  Chainlink lijkt misschien geen voor de hand liggende keuze voor een lijst met top metaverse coins, maar Chainlink lijkt waarschijnlijk deel uit te maken van de onderliggende crypto-infrastructuur waarop de metaverse zal worden gebouwd. Door betrouwbare gegevens aan projecten te verstrekken, kunnen Chainlink en het token LINK in de loop van de tijd intensief worden gebruikt voor alle metaverses, aangezien verschillende industrieën naar metaverse integratie kijken.

  Welke van de beste metaverse coins zal de grootste winst opleveren?

  Wanneer we dit alles overwegen kunnen we Metacade beschouwen als misschien wel de beste investering van alle metaverse coins. Het enorme potentieel van het project in combinatie met de vroege fase creëert een zeer verleidelijke kans voor investeerders.

  Het lijkt steeds waarschijnlijker dat de ontwikkeling van Metacade de prijs van MCADE in 2023 aanzienlijk zal opdrijven. Terwijl degenen die al bij MCADE zijn ingestapt tegen de lage prijzen die in de presale beschikbaar zijn, een spannend jaar voor de boeg hebben, ziet het ernaar uit dat de presale op korte termijn uitverkocht zal zijn, dus nieuwe investeerders moeten snel handelen om nu in te stappen voor de beste prijzen.

  Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.

  The post De 6 beste metaverse coins om te kopen in maart 2023 appeared first on Invezz.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  *