Crypto-Prijzen.nl

David Nelson van Coindesk: Forking houdt de prijs van Ethereum op de lange termijn hoog

David Nelson van Coindesk: Forking houdt de prijs van Ethereum op de lange termijn hoog

Ethereum's long-anticipated hard fork, Istanbul, finally completed

David Nelson, verslaggever bij Coindesk, bespreekt de Ethereum (ETH/USD) forking, het investeringspotentieel in Ethereum versus Bitcoin (BTC/USD) en andere gerelateerde ontwikkelingen op Worldwide Exchange van CNBC. Toen de gastheer hem vroeg om de recente forking uit te leggen, antwoordde hij:

“Met de recente stijging van de cryptoprijzen zie je investeerders met een grotere risicobereidheid. Met de forking van de Ethereum zien we een beweging die het echt efficiënter zou maken. Er zijn zoveel problemen met de groei van Ethereum. En met crypto in het algemeen vanwege het aantal transacties dat via dat netwerk kan lopen. Wat we met deze forking zien, is een poging om de manier waarop dingen achter de schermen werken te veranderen, zodat het beter wordt in het verwerken van transacties en ook een stuk efficiënter.”

Op de vraag of hij geloofde dat de rally na de forking zou blijven, of het een kortetermijn afwijking ‘onder de motorkap’ was gezien de recente bear run en wat hij dacht van het toekomstige pad, antwoordde Nelson:

“Het is echt moeilijk om van dag tot dag te volgen waar de prijzen naartoe gaan, maar de forking zal de prijs van Ethereum op de lange termijn hoog houden, aangezien investeerders kijken naar wat een soort wereldcomputer probeert te worden en ze zien dat het eigenlijk beter werkt onder de motorkap in termen van wat het gaat doen. Als je een netwerk hebt dat beter werkt, kun je er meer mee doen, en als je er meer mee kunt doen, heb je meer een use case. Met meer een use-case, kun je zien dat de prijs in de toekomst iets duurzamer kan zijn.

Hij voegde eraan toe dat voor insiders Ethereum opvalt als een aantrekkelijke investering, omdat je er veel meer mee kunt doen dan met Bitcoin. Het heeft een groot potentieel met veel dingen die eruit kunnen groeien.

The post David Nelson van Coindesk: Forking houdt de prijs van Ethereum op de lange termijn hoog appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*