Crypto-Prijzen.nl

DASH test lagere ondersteuning nu de markt verzwakt

DASH test lagere ondersteuning nu de markt verzwakt

Ondanks verschillende pogingen is de markt voor cryptocurrency er niet in geslaagd om krachtig te herstellen. Eerder vorige week overschreed de markt voor cryptocurrency de grens van $ 2 biljoen, maar na een paar dagen keerde de trend en is de markt terug naar ongeveer $ 1,8 biljoen.

DASH (DASH/USD) is de afgelopen 24 uur licht gestegen met 2,4%. Op het moment van schrijven werd dit token verhandeld op $ 89,83. DASH is nog steeds down op maandelijkse en jaarlijkse basis.

DASH bezwijkt onder bearish druk

De prijs van DASH is bezweken onder de bearish druk op de cryptocurrency markt. Als de prijs weer daalt, wordt het onmiddellijke ondersteuningsniveau van $ 83 getest. Zodra deze ondersteuningsniveaus zijn getest, zal de prijsontwikkeling bepalen of er bulls worden gevormd of niet.

De prijs van DASH zou kunnen dalen tot $ 79 als het er niet in slaagt om cruciale ondersteuningsniveaus vast te houden en de markt en kopersondersteuning zwak zijn. Dit is een kritiek ondersteuningsniveau omdat een dergelijke inzinking de jaarlijkse dieptepunten van het token verder naar beneden zal duwen. Op deze niveaus zouden de kopers kunnen overhaasten tot kopen, in de hoop dat de neerwaartse trend is uitgeput.

Echter, aangezien kortetermijnhandelaren de prijzen beïnvloeden, kan elke grote opwaartse trend die DASH zou proberen te maken om te herstellen van lage niveaus kort daarna worden tegengegaan. Dit zou een prijsconsolidatie in de prijzen van DASH tussen $ 82 en $ 88 kunnen veroorzaken. Het token kan in deze staat blijven totdat de bredere marktondersteuning begint.

Bulls kunnen omkeren

De bulls van de cryptocurrency markt kunnen beginnen als de marktondersteuning hoog is. In de afgelopen weken was dit de trend waarbij frequente marktpieken werden opgetekend voordat kortetermijnhandelaren die winst namen, bijdroegen aan een prijsdip.

Als de prijs van DASH stijgt, zal de bovenste ondersteuning van $ 90 zeker worden getest. Het uiteindelijke koersdoel ligt boven de $ 100. Het token heeft dit weerstandsniveau verschillende keren getest elke keer dat de marktondersteuning tekenen van een opwaartse trend vertoont. Als het $ 100 aanhoudt en handelaren die laag kochten niet verkopen, zou DASH hoger kunnen klimmen naar $ 114.

Het bericht DASH test lagere ondersteuning nu de markt verzwakt verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*