Crypto-Prijzen.nl

Dash prijsanalyse: is nu een goed moment om deze crypto te kopen?

Dash prijsanalyse: is nu een goed moment om deze crypto te kopen?

De prijs van Dash DASH/USD begeeft zich de afgelopen weken in een neerwaartse trend en voorlopig is er geen signaal van een trendomkering. De markt voor cryptocurrency blijft onder druk staan, en als u besluit om deze maand Dash te kopen, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

Fundamentele analyse: Dash heeft een partnerschap getekend met de Afrikaanse beurs Naijacrypto

Dash is een cryptocurrency die begin 2014 is uitgebracht en die u de vrijheid geeft om uw geld op elke gewenste manier te verplaatsen. Dash is verbonden met verschillende betalingsprogramma’s en het belangrijkste kenmerk ervan zijn lage kosten en directe transacties.

Op basis van een gedecentraliseerd peer-to-peer netwerk lost Dash twee van de grootste problemen van Bitcoin op: de snelheid van transacties en het gebrek aan privacy. Transacties met Dash zijn binnen 1,5 seconde veilig en zichtbaar voor het hele netwerk, terwijl deze cryptocurrency niet kan worden getraceerd en de geschiedenis van de munt niet kan worden geraadpleegd.

Dash wordt over de hele wereld gebruikt als een praktisch alternatief voor contant geld en creditcards, en het heeft dit jaar een enorme groei doorgemaakt in zijn gebruikersactiviteit. Vorige maand kondigde Dash aan dat het een samenwerking had getekend met de Afrikaanse beurs Naijacrypto om zijn cryptocurrency aan te bieden aan burgers in Haïti.

“Dit is een enorme kans voor Haïtianen omdat ze nu Dash kunnen kopen met hun nationale valuta en kunnen deelnemen aan deze geweldige wereldeconomie van cryptocurrencies. Voorheen moest een Haïtiaan iemand in het buitenland vertrouwen om Dash voor hen te kopen of het te kopen met een creditcard, maar creditcards zijn alleen toegankelijk voor een minderheid”, zegt Joseph Micarlo Emile, Community Leader bij Dash Haiti.

Het is ook belangrijk om te vermelden dat Dash niet onder de controle staat van een enkele entiteit, omdat het een open protocol is waaraan iedereen kan deelnemen zonder de toestemming van een centrale autoriteit. Volgens de officiële website zal Dash binnenkort de DashPay portemonnee app introduceren waarmee gebruikers gebruikersnamen, contacten en andere belangrijke functies kunnen maken.

De prijs van Dash is omhooggeschoten sinds januari 2021 en bereikte op 7 mei niveaus boven $ 470. Sindsdien is de prijs ingestort, is het dagelijkse handelsvolume verzwakt en is het risico van verdere dalingen waarschijnlijk nog niet voorbij.

Technische analyse: bears blijven de prijsactie onder controle houden

Bron: tradingview.com

Dash (DASH) handelt momenteel rond het niveau van $ 127, en het zou een sterk verkoopsignaal zijn als de prijs onder de $ 100 ondersteuning daalt. Het volgende koersdoel zou rond de $ 80 of zelfs lager kunnen liggen; toch, als de prijs boven $ 160 springt, hebben we de open weg naar $ 180.

Samenvatting

Dash kan door iedereen, overal ter wereld en op elk moment worden verzonden of ontvangen; transacties zijn binnen 1,5 seconde veilig en zichtbaar voor het hele netwerk. Dash is afgezwakt van de recente hoogtepunten van meer dan $ 470, geregistreerd in mei 2021, en het risico van verdere daling blijft bestaan.

The post Dash prijsanalyse: is nu een goed moment om deze crypto te kopen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*