Crypto-Prijzen.nl

Dash nu beschikbaar voor directe verkoop via VISA creditcards

Dash nu beschikbaar voor directe verkoop via VISA creditcards

Na een integratie van Dash’s (DASH/USD) Android mobiele portemonnee-app met Liquid’s Quick Exchange, is de cryptocurrency nu beschikbaar voor directe verkoop met behulp van een VISA creditcard in de speciale crypto portemonnee. Meer dan 100 landen en 50 nationale valuta worden ondersteund. Gebruikers die crypto van Quick Exchange kopen, kunnen hun prijsopgaven bekijken door een fiat-valuta te kiezen of een prijsopgave in hun nationale valuta te krijgen.

Voordelen van Liquid Quick Exchange

De beurs heeft lagere kosten dan een DEX en ondersteunt instant swaps en cross-chain protocollen. Omdat Liquid een unieke functie heeft geïntegreerd, InstantSend genaamd, nemen alle Quick Exchange aankopen van Dash met VISA in de app minder dan twee minuten in beslag.

Langverwachte integratiestadia: instant crypto swap, eenvoudige Dash overdracht

In de tweede integratiefase wordt de Swaps functie van Quick Exchange vrijgegeven. Dan is het mogelijk om crypto eenvoudig uit te wisselen met cross-chain transacties. In de laatste fase kunnen gebruikers Dash overzetten tussen de speciale portemonnee en hun Liquid account. Deze functie komt naar verwachting in het vierde kwartaal van dit jaar beschikbaar.

Sinds Dash zijn FastPass strategie begon te integreren, heeft de gemeenschap een duidelijke verbetering van het handelsecosysteem gezien. Er bestaat nu een onderling verbonden netwerk van partners waar gebruikers de kracht van het FastPass netwerk kunnen benutten. Hierdoor kon de Dash Investment Foundation ook investeren in Quadency, een FastPass partner en een geautomatiseerde handelsoplossing. Dankzij de integratie van Liquid en Quadency kunnen gebruikers Dash automatisch en direct verhandelen.

“Het was geweldig om met het Dash team aan iets geweldigs voor de gemeenschap te werken. Liquid Quick Exchange biedt de beste wisselkoersen in zijn klasse met een toonaangevende gebruikerservaring. In combinatie met het hoogwaardige Dash ecosysteem en de app hebben we een behoorlijk formidabele use case”, zegt Jered Masters, Head of Frontend en Quick Exchange Lead bij Liquid.

“Met de wereldwijde dekking van Liquid kunnen gebruikers in alle uithoeken van de wereld deelnemen aan en profiteren van deze integratie. Liquid is een erkende Dash FastPass partner, wat betekent dat Dash snel kan worden gekocht, gedeponeerd en ingetrokken om te worden gebruikt, hoe en wanneer de gebruiker dat nodig acht, met andere woorden, het bevorderen van onze missie van financiële vrijheid voor iedereen”, voegt Omar Hamwi, Business Development, toe Manager bij Dash Core Group.

The post Dash nu beschikbaar voor directe verkoop via VISA creditcards appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*