Crypto-Prijzen.nl

Dash lanceert DashDirect om houders DASH te laten uitgeven

Dash lanceert DashDirect om houders DASH te laten uitgeven

Dash heeft DashDirect uitgerold, een instant-retailapplicatie waarmee DASH HODLers de munt kunnen uitgeven op meer dan 155.000 winkellocaties en meer dan 125 online retailers in de VS. Het project onthulde dit nieuws gisteren via een officiële aankondiging, waarbij werd opgemerkt dat gebruikers met de app ook tot 12% kunnen besparen tijdens het winkelen. Naar verluidt maakt dit deel uit van de inspanningen van het project om de acceptatie van DASH te vergroten.

Volgens de aankondiging heeft de Dash Investment Foundation een niet nader genoemd bedrag geïnvesteerd in de ontwikkeling van DashDirect. De publicatie onthulde verder dat de ontwikkelaars achter de app het in Arizona gevestigde FinTech-bedrijf CrayPay en de Dash Core Group zijn.

Dash zei dat het zich richt op klanttevredenheid en dat het een gebruiksvriendelijke interface heeft om geïnteresseerde mensen te laten deelnemen aan de crypto-trein en hun DASH te besteden in winkels die ze al kennen. Naar verluidt ondersteunt DashDirect winkelen bij Best Buy, DoorDash, CVS, Lowe’s, Staples, The Home Depot, Autozone, GameStop, Chili’s, Ulta, Chipotle, Subway en American Eagle, naast andere populaire winkels.

Crypto adoptie bevorderen via betalingsplatforms

In een reactie op de lancering van DashDirect zei de mede-oprichter en CEO van CrayPay:

DashDirect is een fundamentele mijlpaal in de bruikbaarheid van DASH en cryptocurrency in het algemeen. Crypto enthousiastelingen hebben nu een manier om crypto uit te geven in een zeer gebruiksvriendelijke app. Degenen die nieuw zijn met crypto kunnen de extra 5% tot 10% directe besparingen gebruiken als een reden om met DASH in de opwindende nieuwe wereld van digitale valuta te springen.

De DashDirect app heeft geen bewaarplicht en gebruikers hebben de volledige controle over hun geld. Bovendien zorgt het ontwerp van de applicatie ervoor dat alle betalingen direct en veilig zijn. Gebruikers zullen hun Dash portemonnee aan de applicatie moeten koppelen om transacties te vergemakkelijken. Dit verhoogt ook de veiligheid van het fonds, aangezien een gebruiker elke transactie moet verifiëren. Een ander voordeel van DashDirect is dat de app geen wacht- of wisselkosten in rekening brengt. Naast het doen van betalingen ondersteunt DashDirect het geven van fooien en schenkingen.

Om de lancering van DashDirect te herdenken, is Dash een samenwerking aangegaan met Dash Core Group om een promotie te starten die de top 50 gebruikers met de hoogste transactievolumes zal belonen. De promotie eindigt op 31 augustus en de winnaars krijgen elk $ 100,00 (£ 72,06) aan app-tegoed, dat kan worden besteed in een van de ondersteunde handelswinkels.

Op het moment van schrijven wordt Dash (DASH/USD) verhandeld tegen $ 154,30 (£ 111.21) na een winst van 8,30% in de afgelopen 24 uur en 9,36% in de afgelopen week. De munt is de 58e grootste cryptomunt qua kapitalisatie, met een marktkapitalisatie van $ 1,587,105,153.00 (£ 1,143,739,392.98).

The post Dash lanceert DashDirect om houders DASH te laten uitgeven appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*