Crypto-Prijzen.nl

Dash introduceert functie om geld per sms te verzenden

Dash introduceert functie om geld per sms te verzenden

Dash (DASH/USD) heeft Dash Text geïntroduceerd, een functie waarmee gebruikers Dash kunnen verzenden via sms. Er is geen internet of smartphone nodig. U kunt het beschikbare saldo van uw portemonnee via sms verzenden, ontvangen en controleren.

Dash Text gebruiken

De eerste stap om de Dash Text service te gebruiken, is het maken van een portemonnee. U stuurt een sms met het woord “START” naar het nummer voor uw geografische regio. Deze informatie staat op de website. Vervolgens krijgt u een welkomstbericht van het Dash Text systeem en wordt er een Dash adres gegenereerd.

Geld ontvangen

Je kunt op deze manier ook crypto ontvangen. Om dat te doen, stuur je een bericht naar je landcode met het woord “RECEIVE”. Nogmaals, de codes zijn beschikbaar op de website.

Geld wordt veilig en gemakkelijk doorgestuurd omdat het systeem reageert met Dash gegevens. Om het geld te krijgen, moet u de afzender het telefoonnummer of het Dash Text portemonneeadres geven.

Stuur geld

Om crypto te verzenden, heb je het adres en telefoonnummer van de beoogde ontvanger nodig. Ze moeten zich ook registreren bij Dash Text. U verstuurt een sms dat er als volgt uitziet: SEND + BEDRAG + ONTVANGER. Het bedrag moet in USD of Dash zijn, met vermelding van de munteenheid achter het bedrag, evenals het nummer en adres van de ontvanger.

Stuur ten slotte “ja” om de transactie te bevestigen.

Goederen kopen

U kunt op deze manier zelfs eten en andere producten kopen. Ga hiervoor naar de handelaars die Dash momenteel als betaling accepteren en vraag de handelaar naar keuze om hun BUY code. Het woord BUY voor een 4-cijferige code verschijnt op het POS scherm.

Stuur nu een sms naar de landcode met het woord BUY voor de 4-cijferige code. Dash ontvangt een bericht met de hoeveelheid Dash en het equivalent daarvan in USD.

Over Dash

Dash is een open-source blockchain en cryptocurrency gericht op het aanbieden van een snel, goedkoop wereldwijd betalingsnetwerk dat gedecentraliseerd van aard is. Het probeert Bitcoin (BTC/USD) te verbeteren door sterkere privacy en snellere transacties te bieden.

Het bericht Dash introduceert functie om geld per sms te verzenden verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*