Crypto-Prijzen.nl

DASH herstelt gezond met een winst van 30%

DASH herstelt gezond met een winst van 30%

DASH heeft de afgelopen 24 uur een grote bullish rally doorgemaakt. De winst van dit token viel samen met herstel in de cryptocurrency grafieken. De meeste munten worden de afgelopen 24 uur in de groene zone verhandeld.

Op het moment van schrijven steeg DASH (DASH/USD) met 7,2% en handelde het op $ 127,34, volgens CoinGecko.

DASH maakt een gedurfde uptrend

In de afgelopen twee weken is DASH met bijna 50% gestegen. Gedurende deze tijd is de token erin geslaagd om van onder $ 90 te stijgen om hogere niveaus van meer dan $ 120 te testen. Gedurende de afgelopen 24 uur testte het de weerstand op $ 131, maar het werd afgewezen.

DASH vertoont tekenen van grote winsten omdat de bredere ondersteuning van de cryptomarkt sterk is. Als het de huidige opwaartse trend handhaaft, zal het de weerstand van $ 131 opnieuw testen. Als het voorbij deze weerstand komt, is het volgende doelniveau $ 135.

Toen de wereldwijde cryptomarktkapitalisatie begin november een recordhoogte bereikte, had DASH $ 235 bereikt. Als de huidige opwaartse trend in de bredere markt aanhoudt, zou DASH prijzen boven $ 200 kunnen zien. Om dit te doen, moet het echter voorbij het eerste grote weerstandsniveau van $ 150 en het andere niveau van $ 135 komen.

Nu de markt groen handelt, kunnen kopers zich haasten om DASH te kopen, waardoor het de steun krijgt die nodig is om cruciale weerstandsniveaus te doorbreken en zijn verliezen sinds het begin van het jaar te herstellen.

DASH volatiliteit is nog steeds hoog

De markt voor cryptocurrency heeft sinds het begin van het jaar geen uptrend volgehouden. Verschillende pogingen om te herstellen van de dips in januari werden gehinderd door een recessie die kort daarna volgde. Daarom zou DASH een prijscorrectie kunnen doorvoeren als de marktondersteuning afzwakt. Als DASH daalt, is het onmiddellijk te testen ondersteuningsniveau $ 115. Als zo’n dip paniek veroorzaakt, kunnen traders die tijdens de dip kochten gaan verkopen, en de verhoogde verkoopdruk zal DASH tot onder de $ 100 duwen, en het zal het cruciale weerstandsniveau op $ 90 testen. Een grote duik in de markt zou DASH ook naar $ 75 kunnen duwen.

Het bericht DASH herstelt gezond met een winst van 30% verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*