Crypto-Prijzen.nl

DappRadar herpositioneert zich als volledige dApp winkel

DappRadar herpositioneert zich als volledige dApp winkel

DappRadar, het toonaangevende platform voor dApp (gedecentraliseerde applicatie) analyse en ontdekking, kondigde gisteren tijdens een evenement in Somnium Space aan dat het zich zou herpositioneren naar een volledige dApp winkel. Ze lanceren ook hun native RADAR token om toekomstige decentralisatie van het bedrijf te vergemakkelijken, meldde Access Wire.

4 miljoen actieve gebruikers wereldwijd

DappRadar, beter bekend als The World’s Dapp Store, heeft jaarlijks 4 miljoen unieke gebruikers, een eigen portfoliobeheersuite en meer dan 8.300 dApps verdeeld over 27 protocollen. Het biedt dApp gebruikers een uitgebreide ervaring, waardoor het mogelijk is om activa en applicaties naadloos te verkennen en te volgen en om te reageren op marktbewegingen via NFT handel en tokenswap mogelijkheden.

Native token helpt bij het creëren van een zelfvoorzienend ecosysteem

Het RADAR token zal DappRadar in staat stellen om zelfvoorzienend te zijn van zijn ecosysteem binnen de grotere Web3 infrastructuur, en bouwen aan de toekomst van decentralisatie. Het biedt het potentieel van meer governance binnen het ecosysteem, dat gebaseerd zal zijn op openbaar beschikbare statistieken en transparantie.

Multichain dApps gemakkelijk te ontdekken maken

Het initiatief is bedoeld om dApps met meerdere ketens gemakkelijk te ontdekken door te focussen op bruikbare inzichten en tegelijkertijd de dApp winkel te laten schalen. RADAR houders ontvangen beloningen voor hun betrokkenheid en bijdrage aan het DappRadar ecosysteem.

Eenvoudiger portfoliobeheer

Dankzij de nauwkeurige gegevensanalyse van DappRadar wordt het voor gebruikers gemakkelijker om hun portfolio’s te beheren en dApps te volgen in termen van tokenvolume, transactieactiviteit en activiteit. Hierdoor hebben ze toegang tot de informatie die ze nodig hebben om de meest waardevolle dApps te vinden. Gebruikers worden de kern van het DappRadar platform nadat RADAR is gelanceerd.

Skirmantas Janušas, medeoprichter en CEO van DappRadar, merkte op:

We hebben DappRadar gebouwd rond gedecentraliseerde apps. Decentralisatie vormt de kern van ons succes en het is alleen maar goed om het naar een hoger niveau te tillen – echte decentralisatie van DappRadar. De gemeenschap dichterbij brengen is de enige manier om voorop te blijven lopen en de komende jaren succesvol te blijven.

Over DappRadar

Met DappRadar kunnen gebruikers meer dan 8.000 gedecentraliseerde applicaties in meer dan 20 blockchains analyseren, volgen en ontdekken. Het platform werd opgericht in 2018 en heeft het ecosysteem gediend toen het zijn plaats in de wereld vond door de evolutie van DeFi, NFT’s en GameFi.

The post DappRadar herpositioneert zich als volledige dApp winkel appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*