Crypto-Prijzen.nl

DAODAO zal het eerste DAO platform zijn dat DOGE accepteert

DAODAO zal het eerste DAO platform zijn dat DOGE accepteert

Dogecoin DOGE/USD is een van de grootste op meme gebaseerde cryptocurrency tokens.

Hoewel het aanvankelijk werd ontwikkeld als een grap die de spot dreef met de serieuze toon van de cryptocurrency industrie in die tijd, groeide het uiteindelijk en heeft het nu een grote gemeenschap die het ondersteunt.

De DAODAO is van plan als katalysator voor groei

Op 5 april hebben we besproken waar u Dogecoin (DOGE) kunt kopen nadat het was gestegen nadat Elon Musk Twitter aandelen had gekocht.

DAODAO, een nieuw DAO platform dat in mei wordt gelanceerd, heeft aangekondigd dat ze functionaliteit bouwen ter ondersteuning van investeringen van Dogecoin (DOGE) in elke DAO die op het platform wordt gelanceerd.

Volgens het officiële Twitter bericht, dat op 5 april 2022 werd gepubliceerd, zei DAODAO: “We zijn verheugd om aan te kondigen dat DAODAO het eerste DAO platform zal zijn dat $DOGE accepteert.”

DAODAO is het eerste bekende DAO platform dat plannen heeft aangekondigd om ondersteuning te bieden voor het DOGE cryptocurrency token, naast ondersteuning voor andere cryptocurrencies zoals ETH, SOL, BTC en FIAT.

Moet u Dogecoin (DOGE) kopen?

Op 6 april 2022 had Dogecoin (DOGE) een waarde van $ 0,1605.

Om echt te kunnen zien wat dit waardepunt aangeeft voor de waarde van het DOGE cryptocurrency token, zullen we het hoogste punt ooit overschrijden, naast de prestaties die het token de afgelopen maand liet zien.

Het hoogste punt ooit van de waarde van de Dogecoin (DOGE) token werd bereikt op 8 mei 2021, toen de token een waarde van $ 0,731578 bereikte. Hier kunnen we zien dat het token op zijn ATH $ 0,571078 hoger in waarde was of met 355%.

Als we de prestaties van het token in de afgelopen maand bekijken, kunnen we zien dat Dogecoin (DOGE) zijn laagste waarde had op 13 maart, toen het een waarde van $ 0,1111 bereikte.

Het hoogste punt van de maand voor het token was echter op 28 maart, toen het een waarde van $ 0,1521 bereikte. Hier kunnen we zien dat het token in waarde is gestegen met $ 0,041 of met 37%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat DOGE eind april 2022 een waarde van $ 0,2 zal bereiken, waardoor het een solide token is om te kopen.

Het bericht DAODAO zal het eerste DAO platform zijn dat DOGE accepteert verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*