Crypto-Prijzen.nl

Dankzij Wyre en Polygon integratie hebben gebruikers over de hele wereld toegang tot USDC

Dankzij Wyre en Polygon integratie hebben gebruikers over de hele wereld toegang tot USDC

Ontwikkelaars over de hele wereld kunnen hun klanten de USDC (USDC/USD) token leveren via Wyre’s Checkout API en het Polygon (MATIC/USD) ecosysteem, zo vernam Invezz uit een persbericht. Deze integratie brengt het conversieproces op minder dan een minuut. Het biedt ook de enige fiat aan USDC onramps voor klanten in 43 Amerikaanse staten en landen over de hele wereld. Het token is ook beschikbaar met Wyre’s Check en Card Processing API. Het protocol van Polygon maakt het mogelijk om verschillende blockchain-netwerken te bouwen en te koppelen die compatibel zijn met Ethereum (ETH/USD), waardoor een ETH ecosysteem in meerdere ketens wordt gesmeed.

Al bijna tien jaar bezig om de toegankelijkheid van DeFi te vergroten

Wyre verbetert sinds 2013 de infrastructuur die nodig is om de toegankelijkheid binnen het DeFi ecosysteem te verbeteren. Hun netwerk verbindt miljoenen klanten over de hele wereld, wat bijdraagt aan de verdere groei van DeFi en het aantrekken van meer klanten bij elke samenwerking. De pionier in fiat-to-crypto en de intuïtieve API’s van de betalingsinfrastructuur maken het voor ontwikkelaars mogelijk om cryptocurrencies in de mainstream te brengen. Hun vlaggenschipproduct en de snelste fiat-naar-crypto gateway ter wereld, “Checkout”, heeft de toegang tot honderden crypto-apps verminderd.

Bij de aankondiging van de integratie merkte Wyre CEO Ioannis Giannaros op:

“Onze Checkout API stelt ontwikkelaars in staat om snel en eenvoudig fiat aan USDC onramp aan te bieden aan hun gebruikers, waardoor het Polygon netwerk toegankelijker is dan ooit tevoren. We kijken er echt naar uit om samen te werken met het Polygon team, evenals met hun ontwikkelaarsecosysteem, om hun klantervaring te verbeteren voor iedereen die met dit ambitieuze protocol te maken heeft.”

Polygon medeoprichter Sandeep Nailwal voegde toe:

“Wyre zet alles in het werk om een veilige fiat-to-crypto onramp te bouwen die de wereld kan gebruiken. Als het nieuwste project om deel te nemen aan de missie van Wyre, doen we wat we kunnen om miljoenen potentiële gebruikers in de crypto ruimte te brengen.

Polygon: het eerste gebruiksvriendelijke ETH schaalplatform

Polygon is het eerste optimaal gestructureerde platform in zijn soort voor het ontwikkelen en schalen van Ethereum en zijn infrastructuur. De kern is een flexibel, modulair raamwerk dat de ontwikkeling en koppeling van Validium, zkRollups, Plasma en andere beveiligde ketens ondersteunt, evenals onafhankelijke, flexibele ketens zoals Polygon POS. Hun schaaloplossingen hebben meer dan 13,5 miljoen unieke gebruikers en meer dan 450 dApps.

The post Dankzij Wyre en Polygon integratie hebben gebruikers over de hele wereld toegang tot USDC appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*