Crypto-Prijzen.nl

Cyclos en Solatars werken samen aan een unieke NFT collectie

Cyclos en Solatars werken samen aan een unieke NFT collectie

Cyclos, de eerste geconcentreerde liquiditeits AMM op Solana (SOL/USD), ging een samenwerking aan met Solatars om de unieke Le Cougar Clique te lanceren, een NFT drop gekoppeld aan het CycloSwap DeFi platform, vernam Invezz uit een persbericht.

Mechanisme laat het NFT aanbod leeglopen om de vraag te stimuleren

Le Cougar Clique bouwt een brug tussen DeFi en NFT’s door middel van een “ruim” mechanisme dat het NFT aanbod laat leeglopen, waardoor de vraag wordt gestimuleerd. Cougarnomics, een deflatiemechanisme, gebruikt CycloSwap platformfondsen om de bestaande voorraad Cougars te verbranden. Nadat de NFT’s zijn geslagen, ‘ruimen’ een kwart van de CycloSwap platformvergoedingen en 15% van de Cougar verkooproyalty’s twee keer per maand de zwakste NFT’s op.

Een kwart van de royalty’s werd gebruikt om native token te kopen

Cyclos koopt de NFT’s terug van de markt en vernietigt ze, waardoor de vraag toeneemt. De liquiditeitsverbinding is bidirectioneel. 25% van de opbrengst van Cougar royalty’s zal worden gebruikt om het CYS token te kopen en in liquiditeitspools te plaatsen. Dit geeft de Cougar Clique DAO controle over een deel van de tokenvoorraad.

Jason O’Brian, medeoprichter van Cyclos, merkte op:

Door het aanbod van Cougars te koppelen aan Cyclos, is ons doel om een vicieuze cirkel te creëren tussen de twee producten en hun gemeenschappen. Naarmate het Cyclos ecosysteem blijft uitbreiden, zullen ook de hulpprogramma’s voor de Cougars dat doen. Onze bedoeling achter de oprichting van de Cougar Den (de DAO achter het project) is dat de gemeenschap samen met het Cyclos team gaat samenwerken aan de ontwikkeling van toekomstige use-cases.

NFT’s vrijgegeven in batches van 10.000

Le Cougar Clique NFT’s worden uitgegeven in een batch van 10.000 Cougars, allemaal met de hand getekend in samenwerking met het Solatars team. Een muntevenement, dat plaatsvindt op cyclos.io, zal de release, die gepland staat voor begin december, vergemakkelijken.

Cyclos kan elk handelspaar ondersteunen

Als de eerste geconcentreerde liquiditeits geautomatiseerde marktmaker op Solana, gebruikt Cyclos een krachtig concept dat is ontwikkeld door Uniswap (UNI/USD) V3, waardoor het in staat is om elk handelspaar te ondersteunen, van eenvoudige stablecoin-naar-stablecoin transacties tot de meest exotische munten.

CycloSwap liquiditeitsverschaffers kunnen het zeer schaalbare Solana platform gebruiken om hun posities te verfijnen, wat een veel betaalbaarder actief beheer en precisie biedt in vergelijking met Uniswap V3.

The post Cyclos en Solatars werken samen aan een unieke NFT collectie appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*