Crypto-Prijzen.nl

Curve DAO Token (CRV) stijgt nadat Terra de “4pool” liquiditeitspool lanceert op Curve

Curve DAO Token (CRV) stijgt nadat Terra de “4pool” liquiditeitspool lanceert op Curve

Curve DAO Token (CRV) heeft vandaag in de schijnwerpers gestaan en staat op de lijst van topwinnaars in de top 100 cryptocurrencies van vandaag.

Op het moment van schrijven handelde CRV op $ 2,38, met een stijging van 10,38% na een dagelijkse high van $ 2,47 te hebben bereikt.

De belangrijkste reden voor de huidige prijsstijging van CRV is de lancering van Tether’s “4Pool” liquiditeitspool op Curve. Curve Finance heeft de ‘4Pool’ al geactiveerd, waaronder Tether (USDT), TerraUSD (UST) Frax en USD coin.

De verwachting is dat de nieuwe pool meer kapitaal naar Curve zal trekken.

Hoe de nieuwe “4Pool” liquiditeitspool werkt

De liquiditeitspool “4Pool” combineert de liquiditeit van vier stablecoins: Tether (USDT), TerraUSD (UST) Frax en de USD munt. Het biedt rendement op deposito’s, net als een gedecentraliseerde spaarrekening.

Vóór de lancering had Curve Finance een 3pool simulatie waarbij de vergoeding werd verlaagd tot 1 bps, wat volgens haar noodzakelijk was voor de stablecoin markt. Hoewel de 3pool inkomsten kunnen afnemen, zullen de totale DAO inkomsten toenemen vanwege de efficiëntie van de metapools. Er zit naar schatting meer dan $ 16,75 miljard CRV vast in het Ethereum netwerk.

Het bericht Curve DAO Token (CRV) stijgt nadat Terra de “4pool” liquiditeitspool lanceert op Curve verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*