Crypto-Prijzen.nl

Currency.com sluit zich aan bij Digital Commerce Chamber

Currency.com sluit zich aan bij Digital Commerce Chamber

Dynamisch groeiende cryptobeurs Currency.com is toegetreden tot de Chamber of Digital Commerce, ’s werelds toonaangevende handelsvereniging die de digitale activa- en blockchain industrie vertegenwoordigt, vernam Invezz uit een persbericht.

De acceptatie van digitale activa bevorderen

De beurs heeft tot doel de acceptatie van digitale activa te bevorderen door middel van dit partnerschap, dat de samenwerking met regelgevers en beleidsmakers zal verbeteren om een ondersteunende omgeving te creëren, waardoor wereldwijde groei en innovatie in deze markt mogelijk wordt.

Steve Gregory, CEO van Currency.com US, merkte op:

Bij Currency.com streven we naar een veilige en transparante omgeving voor onze klanten om cryptocurrencies te kopen, op te slaan en te beleggen. Nu cryptocurrencies en digitale activa meer mainstream worden en steeds meer beschikbaar komen voor zowel instellingen als de retailgemeenschap, is het belangrijk dat we nauw samenwerken met wereldwijde regelgevers om het vertrouwen en de acceptatie van deze snelgroeiende activaklasse te helpen opbouwen. We zijn vereerd om deel uit te maken van de Kamer van Digitale Koophandel en om ons steentje bij te dragen aan het bouwen van een sterke en gerenommeerde omgeving voor cryptocurrencies.

Uitwisseling van beste praktijken en ondersteuning van regelgeving

Als lid van de CDC zal Currency.com best practices delen en nieuwe en bestaande regelgeving voor crypto- en digitale activa ondersteunen. De beurs zal werken aan manieren om sterke operationele, governance- en risicopraktijken te creëren en andere grote uitdagingen in het digitale ecosysteem aan te pakken.

Perianne Boring, oprichter en voorzitter van de Kamer van Digitale Koophandel, zei:

We zijn verheugd Currency.com te verwelkomen bij de Kamer van Digitale Koophandel en onze gemeenschap van innovators wiens inspanningen de voordelen voor investeerders in digitale tokens en de blockchain technologie benadrukken. De indrukwekkende groei van het bedrijf onderstreept de acceptatie en vraag op de markt voor digitale activa, en de Kamer kijkt ernaar uit dat Currency.com zich bij onze gelederen zal voegen en met beleidsmakers in gesprek zal gaan om een regelgevend kader te ontwikkelen dat duidelijkheid en zekerheid verschaft voor de wijdverbreide acceptatie van digitale activa.

Investeringen en innovatie in blockchain technologie stimuleren

De CDC wil pleiten, ondersteunen, opleiden en samenwerken met regelgevers, beleidsmakers en marktleiders om een meer inclusieve zakelijke omgeving te creëren in samenwerking met haar lidorganisaties. Dit zal investeringen en innovatie in blockchain technologie stimuleren.

La notizia Currency.com sluit zich aan bij Digital Commerce Chamber era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*