Crypto-Prijzen.nl

Currency.com brengt zijn cryptocurrency exchange diensten naar de VS

Currency.com brengt zijn cryptocurrency exchange diensten naar de VS

Currency.com heeft aangekondigd dat het gaat uitbreiden naar de Verenigde Staten van Amerika. De snelgroeiende cryptocurrency uitwisseling helpt handelaren in de bloeiende cryptocurrency sector en zal nu zijn diensten aanbieden aan inwoners van de VS.

Currency.com VS breidt uit naar 48 Amerikaanse staten

De uitwisseling is geregistreerd als een geldservicebedrijf bij het Financial Crimes Enforcement Network. Het stelt gebruikers nu in staat om verschillende cryptocurrencies te kopen, te bewaren en te investeren. Na de uitbreiding is Currency.com US nu beschikbaar in 48 staten. In de komende maanden zullen klanten en Hawaii en New York eveneens toegang hebben tot Currency.com US.

De Amerikaanse CEO van Currency.com, Steve Gregory, zei:

Onze uitbreiding naar de Verenigde Staten vertegenwoordigt een mijlpaal in de groei van Currency.com, aangezien we ons vereenvoudigde, intuïtieve webgebaseerde platform introduceren op een van ’s werelds meest volwassen cryptocurrency markten.

De toetreding van Currency.com tot de Amerikaanse markt, volgt een periode van snelle wereldwijde expansie voor het bedrijf. In 2021 steeg de gemiddelde handelsactiviteit van Currency.com wereldwijd met 445% op jaarbasis. De totale transacties die op de cryptocurrency exchange werden uitgevoerd, stegen in dezelfde tijd met 409%.

Crypto’s trekken een groeiend aantal mensen aan, met meer dan een lichte interesse. Currency.com is beter gepositioneerd om klanten te helpen, als een site die geautoriseerd en geregistreerd is om technische oplossingen voor gedistribueerde grootboeken aan te bieden. Gregorius voegde toe:

Door onze sterke groei zijn we op schema om uit te breiden naar nieuwe markten, het assortiment producten en oplossingen die we onze klanten aanbieden te diversifiëren en nauw samen te werken met regelgevers en handelsorganisaties om ervoor te zorgen dat we onze klanten een veilige omgeving blijven bieden om te kopen, verkopen en verhandelen van cryptocurrencies.

Clients om gebruik te maken van efficiënte onboarding en uitvoering

Currency.com US heeft een speciale cryptocurrency wallet, fiat-naar-crypto betalingskanalen en een snellere onboarding procedure dan andere platformen. Hun klanten zullen pioniers zijn, als het gaat om efficiëntere onboarding en implementatie. De crypto exchange zal het algehele risico van zijn klanten analyseren en evalueren door snel gebruik te maken van gepatenteerde machine learning technologieën en binnen de strikte wettelijke beperkingen te blijven.

Gregory merkte op:

Lange doorlooptijden en omslachtige registratieprocessen zijn enkele van de belangrijkste bronnen van frustratie voor online traders. Met de nieuwe vereenvoudigde onboarding van Currency.com, een proces dat onze concurrenten gewoonlijk een paar dagen kost, kost het ons slechts een kwestie van minuten, zo niet seconden.

Het bericht Currency.com brengt zijn cryptocurrency exchange diensten naar de VS verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*