Crypto-Prijzen.nl

Cryptoverse maakt blockchain gaming mainstream

Cryptoverse maakt blockchain gaming mainstream

Het team achter ChainGuardians, een door spelers aangestuurde RPG game om te verdienen, lanceert The Cryptoverse om blockchain gaming mainstream te maken en de ultieme metaverse te creëren, leerde Invezz uit een persbericht.

Een unieke 3D wereld gemaakt met Unreal Engine 5

De Cryptoverse is een virtuele 3D-wereld die is ontwikkeld met behulp van Unreal Engine 5, een van de best presterende game-engines op de markt. Het is bedoeld om spelers en bedrijven met elkaar te verbinden en waarde te geven aan beide kanten.

Cryptoverse zal verschillende sociale lagen, gamification mechanica en activa bevatten zoals voertuigen, percelen, gebouwen, avatars en andere die eigendom kunnen zijn van spelers, allemaal aangedreven door interoperabele NFT’s.

Meer over Cryptoverse

Deze metaverse bestaat uit acht eilanden, die elk een andere zone vertegenwoordigen met een uniek esthetisch gevoel. De bewoners kunnen het naar eigen wens aanpassen en een organische, dynamisch veranderende virtuele wereld creëren. De Hub is de centrale zone, de verzamelplaats voor alle Cryptoverse bewoners.

Het brengt alle andere Zones samen en wordt gekenmerkt door een vloeiende, met neon doordrenkte sfeer. De Cryptoverse zal topartiesten uit studio’s van wereldklasse en VR-, AR- en XR-ervaringen bevatten, aangedreven door geavanceerde technologie. Robbie Cochrane, medeoprichter van The Cryptoverse zei:

De Cryptoverse is een meeslepende virtuele 3D wereld gebouwd in Unreal 5 die wordt ondersteund door blockchain technologie. Binnen de Cryptoverse kunnen gebruikers LAND creëren, bezitten, beheren en geld verdienen met CGG, het token dat ook ten grondslag ligt aan het ChainGuardians- en ChainBoost ecosysteem.

Geavanceerde dubbele architectuur voor bouwers

Bouwers zullen gebruikmaken van geavanceerde Dual Architecture SDK’s om hun effecten en animaties te implementeren. Ze kunnen de in-game wereld aanpassen met zowel een geavanceerde modding SDK voor de technisch onderlegde community als no-code tools voor beginners.

Elke LAND gebruikt NFT sharding en combinatiemogelijkheden om maximale flexibiliteit te bieden. Het zal ook gebruikmaken van unieke mogelijkheden voor sociale betrokkenheid, zoals LAND clearing en Prana, een op karma gebaseerd reputatiesysteem.

Voorverkoop voor LAND komt eraan

De metaverse lanceert een LAND voorverkoop in The Hub en andere zones. Een korting van 10% is beschikbaar als u koopt van partner launchpads en NFT marktplaatsen. Het CGG token zal Cryptoverse besturen. Dit is hetzelfde token dat wordt gebruikt op ChainGuardians.

Het bericht Cryptoverse maakt blockchain gaming mainstream verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*