Crypto-Prijzen.nl

CryptoStudio gelanceerd om financiële soevereiniteit mogelijk te maken

CryptoStudio gelanceerd om financiële soevereiniteit mogelijk te maken

CryptoStudio is een onafhankelijke vergelijkings- en kennishub met datagestuurde besluitvormingstools, die het voor gebruikers mogelijk maken om weloverwogen beslissingen te nemen in cryptomarkten, ongeacht hun ervaring en achtergrond, leerde Invezz uit een persbericht. De startup is opgericht in Berlijn.

Verkenning van crypto leningen

Crypto activa hebben veel te bieden. Een nogal verrassende en nieuwe financiële kans is crypto leningen, waarmee mensen crypto kunnen gebruiken om rente inkomsten te verdienen. CryptoStudio vindt dat blockchain technologie financiële soevereiniteit en kansen biedt voor iedereen, maar vooral voor onervaren investeerders en spaarders.

De startup kan waardevol advies geven om te profiteren van de kansen van de digitale activaklasse.

CryptoStudio oprichter Tim Keding vestigde de aandacht op parallellen met de begindagen van internet:

De crypto industrie heeft zijn Netscape moment al gehad, maar het equivalent van de e-commerce boom moet nog komen. We zijn ervan overtuigd dat de combinatie van crypto leningen en stablecoins de beste toepassing is.

De autonome vergelijkings- en kennishub biedt gegevensgestuurde besluitvormingstools waarmee gebruikers weloverwogen beslissingen kunnen nemen op het gebied van cryptomarkten. De organisatie combineert investeringseducatie, een vergelijkingsplatform en software om gebruikers te helpen zo effectief mogelijk door de crypto ruimte te navigeren.

Soeren Wang, CTO van CryptoStudio, merkte op:

Opbrengststrategieën zijn complex en er zijn aanzienlijke verschillen tussen de respectievelijke platforms en protocollen. We verminderen de inspanning en het risico van de gebruikers door rentetarieven te aggregeren en op gegevens gebaseerde besluitvormingstools te bieden.

De acht leden van het CryptoStudio team, bestaande uit financiële experts, digitale ondernemers, techneuten en crypto enthousiastelingen, hebben tientallen jaren collectieve ervaring in de Berlijnse startup scene. Alle inhoud en tools waaruit CryptoStudio bestaat, zijn gebaseerd op hun praktische ervaring die ze in deze tijd hebben opgedaan.

Over CryptoStudio

CryptoStudio is een onafhankelijke vergelijkings- en kennishub die gebruikers in staat stelt weloverwogen beslissingen te nemen op cryptomarkten. Het doel is om financiële soevereiniteit en kansen voor iedereen mogelijk te maken.

CryptoStudio beoordeelt platforms en producten, biedt op data gebaseerde besluitvormingstools, toont en legt investerings- en opbrengstmogelijkheden uit en geeft kennis en tips door. In tegenstelling tot veel andere cryptobedrijven, blijft CryptoStudio dogmavrij en is het vooral geschikt voor niet-coiners en beginners.

The post CryptoStudio gelanceerd om financiële soevereiniteit mogelijk te maken appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*